Duvara Monteli Yemek Masaları

Küçük metre karelere sahip yemek odaları yada mutfaklar için alternatif fikirler sunmaya devam ediyoruz. Bugün ki konumuz , yemek odası için ayırdığınız alanı ve mutfağınızı etkin bir şekilde kullanmanızı sağlayan duvara monteli yemek masaları.

duvara-monteli-yemek-masalari

Siyah ve gri kombinasyonuyla mutfak dolapları, beyaz duvara monteli yemek masası, sandalyelerle uyumlu aksesuarlardan oluşan küçük mutfak. Bakın alan darlığı yemek masasını duvara monte ederek çözülebiliyor. Sıradaki tasarım ise eminim sizleri çok şaşırtacak.

duvara-monteli-yemek-masalari-1Salon duvarına asılı bir tablo yemek zamanı bir masaya dönüşseydi eminim hepimiz şaşırırdık. Gördüğünüz üzere tasarımcılar bizlere küçük metre karelere sahip daireler için oldukça ilginç ve güzel fikirler sunuyorlar. Salon için aksesuar olarak kullandığınız bir tablo şirin iki kişilik bir yemek masasına dönüşebiliyor.

duvara-monteli-yemek-masalari-2

Küçük ve dar mutfaklar için buzdolabı ile uyumlu metalik gri renkte duvara monteli yemek masası ve şeffaf sandalyeler. İki kişilik aileler ve özellikle hızlı sabah kahvaltıları için ideal bir tasarım.

duvara-monteli-yemek-masalari-3

Yine küçük salonlara sahip aileler için güzel bir alternatif. Yemek masası ve sandalyelerden oluşan yemek odası. Yemek masasının duvara monte edilmesi ile alan darlığı problemi çözülürken tercih edilen beyaz renkler ile odanın daha ferah görünmesi sağlanmış.

duvara-monteli-yemek-masalari-4

Doğal ahşap tonlarını sevenler için duvara monteli yemek masası ve iki adet ahşap sandalyeden oluşan küçük yemek alanı.

duvara-monteli-yemek-masalari-5

Bu yemek masası aynı zamanda duvara monte edilmiş bir büfe. Baharatlık ve servis takımlarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz gözeneklerden oluşan büfenin kapağını açtığınız takdirde bir yemek masası olarak kullanabiliyorsunuz. İki kişilik bir aile iseniz ve odanız küçük ise düşünebileceğiniz güzel alternatif bir fikir.

duvara-monteli-yemek-masalari-6

Yine küçük ve dar bir mutfak ve alternatif yemek alanı. Mutfağınızda pencerenizin bulunduğu alan müsait ise şekildeki gibi yemek masasını duvara monte ettirerek kendiniz ve eşiniz için şirin ve küçük bir yemek alanı oluşturabilirsiniz.

1. Mutfakta ya da balkonda bu tarz kullanmak çok mantıklı ve kullanışlı oluyor. Hem yer tasarrufu hem de pratik bir tasarım. Benim de balkonumda bu şekilde, biraz dar bir balkonum var o yüzden ben de böyle bir çözüm buldum