IKEA Yemek Odası Modelleri

Sizler için seçtiğimiz ikea yemek odası modellerini bir yazıda toplamak istedim. Hem sizler için de incelemesi daha kolay olacaktır. İlk olarak daha önceki yazımızda yer alan ahşap yemek odası takımızla başlayalım isterseniz.

ikea-yemek-odasi-modelleri

Rengi antika vernik olarak geçen, yemek masası, konsol ve sandalyelerden oluşan, rengi ile yemek odasına samimi bir hava katan yemek odası takımı. Konsol, beyaz çerçeveli ayna ile tamamlanırken, pembe aksesuarlar ve masa aydınlatmasıyla yemek odası renklendirilmiş. Bu yemek odası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ahşap yemek odası başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

ikea-yemek-odasi-modelleri-1

Lerhamn serisi sandalyeler ve yemek masası, besta model konsol ve lerda avizeden oluşan ikea konseptli yemek odası takımı. Sandalyelerde ve yemek masasında açık antika-vernik dışında renk alternatifi bulunmamaktadır.

ikea-yemek-odasi-modelleri-2

Berharnd beyaz sandalyeler, torsby 6 kişilik yemek masası ve besta serisi duvara sabitlenebilir saklama ünitesinden oluşan beyaz yemek odası takımı. Sizler için yemek odası tasarımında kullanılan mobilyaların isimlerini yazmaya çalışıyorum. Dilerseniz beğendiğiniz mobilyayı ismiyle ikea’nın resmi web sitesinden araştırabilirsiniz. Şimdi ise aynı sandalye tasarımdan oluşan yemek odası takımı.

ikea-yemek-odasi-modelleri-3

Bu yemek odası tasarımında ise bjursta açılabilen yemek masası, bernhard sarı sandalyeler, venge ve sarı kombinasyonundan oluşan konsol ve büfe kullanılarak şık ve renkli bir yemek odası tasarımı oluşturulmuş.

ikea-yemek-odasi-modelleri-4

Esbjörn siyah sandalyeler ve sandalye kılıfı, tranetorp açılabilen yemek masası ve stockholm halıdan oluşan modern yemek odası takımı. Yemek odası duvarlarında tabak süslemesi yaparak farklı bir atmosfer yaratılmıştır. Şimdi ise ikea’nın açık mutfak uygulaması ve yine beyaz bernhard sandalyeler.

ikea-yemek-odasi-modelleri-5

Açık gri mutfak dolapları ve yeşil kombinasyonundan oluşan besta modern yemek odası. Bu fotoğrafı çekerken en çok bu koltuğu sevdik, oldukça konforlu. Yemeklerinizi pişirirken bu konforlu koltukta mola verebilirsiniz.  Bank sandalyeler yemek odalarınıza giriyor.

ikea-yemek-odasi-modelleri-6

Norden serisi bank, büfe ve katlanabilen ahşap yemek masası, farklı renk ve deseniyle stockholm halıdan oluşan naturel yemek odası takımı. Yemek masası, bank ve büfe iskeletinde renk olarak huş kullanılmıştır. Kırmızı sandalyelerle yemek odasını renklendirmeye ne dersiniz.

ikea-yemek-odasi-modelleri-7

Kırmızı, siyah ve mavi kombinasyonundan oluşan kırmızı yemek odası. Siyah yemek masası ve konsol, kırmızı sandalyeler, mavi-beyaz abajur ve ince siyah çerçeveli konsol aynasından oluşan modern yemek odası tasarımı. Bu yemek odasındaki mobilyalar ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz kırmızı yemek odası başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz. Yazımızda mobilyaların ayrı ayrı çekilmiş fotoğrafları bulunmaktadır. Ekose deseni sever misiniz?

ikea-yemek-odasi-modelleri-8

Ekose desenli henriksdal sandalyeler, stornas siyah yemek masası, hemnes siyah büfe ve ranarp beyaz tavan aydınlatmasından oluşan yemek odası takımı.

ikea-yemek-odasi-modelleri-9

Siyah sandalyeler, beyaz yemek masası, konsol, büfe ve vitrinden oluşan modern siyah beyaz yemek odası takımı.Yemek masası ıngatorp serisi olup renk alternatifi bulunmamaktadır. Ingolf serisi sandalyelerde ise, beyaz ve antika vernik olmak üzere iki renk alternatifi daha bulunmaktadır.

ikea-yemek-odasi-modelleri-10

Tranetorp serisi siyah yemek masası, kırmızı bank, zarif sigurd siyah sandalyeler ve yine farklı renk ve deseniyle stockholm halıdan oluşan siyah yemek odası.

ikea-yemek-odasi-modelleri-11

Bjursta serisi açılabilen yemek masasının beyazını, bernhard serisi sandalyelerin ise kahverengisini bu yemek odası takımında görmektesiniz. Yemek odasını renklendirmek için açık sarı tavan aydınlatması ve aksesuarlar kullanılmış. Bu yemek odası tasarımına ait daha fazla fotoğraf incelemek isterseniz 2014 model beyaz yemek odası başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

ikea-yemek-odasi-modelleri-12Stockholm serisi yeşil büfe, ceviz kaplama yemek masası, düz dokuma yeşil kilim ve ceviz kaplama sandalyelerden oluşan stockholm yemek odası. Bu yemek odası takımında her şey stockholm serisi.

ikea-yemek-odasi-modelleri-13

Beyaz cam- krom kaplama yemek masası, gri– krom kaplama sandalyeler, siyah modern büfe ve beyaz aydınlatmasından oluşan gri siyah yemek odası tasarımı. Yemek masası olarak torsby serisi, sandalyelerde tobias serisi, büfede ise besta/vara raf ünitesi kullanılmıştır. Bu yemek odası hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız gri siyah yemek odası başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.