Rengarenk Yemek Odası Takımları

Yemek odalarınızı sade ve düz renk kombinasyonlarından çıkarıyor rengarenk yemek odası takımları ile eğlenceli dekorasyonlar oluşturuyoruz. Seçtiğimiz yemek odası takımlarının içerisinde sevebileceğiniz renklerden mevcut. Sizler için Türkiye’den ve dünyadan tasarımları bir araya getirerek birbirinden farklı rengarenk yemek odası takımları seçtik.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari

Beyaz dikdörtgen yemek masası, sarı köşe koltuk, beyaz konsol, renkli sandalyeler, beyaz minimal sandalyeler ve renkli aksesuardan oluşan rengarenk yemek odası takımı. Çok tatlı ve şirin bir yemek odası dekorasyonu. Böyle bir yemek odasında saatlerce keyifli zaman geçirebilirsiniz. Renkler insanın içini kıpır kıpır ediyor.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-1

Beyaz konsol, renkli sandalyeler ve ahşap yemek masasından oluşan rengarenk yemek odası takımı. Konsol üzerinde biblolara yer verilerek yemek odası daha da eğlenceli hale getirilmiş. Aydınlatmada ise daha sade renkler tercih edilmiş. Bu tarz renkli sandalyeleri vivensede bulabilirsiniz. Faklı ve ilginç renkli sandalye modelleri görmek isterseniz renkli sandalyeler başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-2

Kahvaltınızı rengarenk yemek odasında yaparak güne dinamik başlayabilirsiniz. Ahşap dikdörtgen yemek masası, renkli sandalyeler ve masif büfeden oluşan yemek odası takımı. Kilimde ise gri ve beyaz kombinasyonu kullanılarak daha sade renkler tercih edilmiş.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-3

Bu yemek odası takımı ise Türkiye’de 2014 en iyi yemek odası tasarım ödülü alan bir takım. Teleset’in resmi web sitesinde bulabileceğiniz renkli yemek odası takımı ile evlerinizde ki dekorasyonu canlandırabilirsiniz. Siyah ve beyaz çizgilerden oluşan sade bir halıya yer verilirken perde, konsol ve kitaplıkta toprak tonları kullanılmış. Konsol kapaklarında sürgülü sistem tercih edilerek açma ve kapatmada konfor ön plana çıkartılmış. Konsol zarif dikdörtgen bir ayna ile tamamlanırken desenli duvar kağıtları kullanılarak retro stil yansıtılmış. Kırmızı metal meridyenlerden oluşan dünya temalı aydınlatma, şekliyle dünyanızı aydınlatın mesajı veriyor gibi. Kitaplık, renkli aksesuar ve kitaplarla süslenerek renkli bir yemek odası dekorasyonu elde edilmiş. Toprak tonlarından oluşan mobilyalarınızı renkli sandalyeler, aksesuar ve aydınlatma ile hareketlendirebilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-4

Kırmızı beyaz sandalyeler, siyah dikdörtgen yemek masası, metal dresuar, Asya stil aydınlatma, hardal sarısı aynalar ve fil figüründen oluşan tablosuyla eklektik rengarenk yemek odası. Birbirinden farklı tarzları bir araya getirerek hem renkli hemde eklektik yemek odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-5

Cam yemek masası, beyaz konsol, turuncu ve mavi akrilik sandalyelerden oluşan rengarenk yemek odası takımı. Konsol üstünde siyah abajur ve gümüş renkli vazolara yer verilirken yemek masasında çiçeklerle süsleme yapılmış. Türkiye’de direk bu şekilde yemek odası takımı bulamayabilirsiniz. Fakat bu şekilde bir konsol, yemek masası ve sandalyeleri satan firmalar var. Parçaları bir araya getirerek renkli ve şık bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-6

Yeşil sandalyeler, iskambil kağıtlarından esinlenerek oluşturulan masa ayaklarıyla yemek masası, kiraz konsol ve renkli tablolardan oluşan yemek odası takımı. Bir mobilyacı ile anlaşarak bu şekilde ilginç bir  yemek masası yaptırabilir yemek odanızda farklı tasarımlara yer verebilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-7

Şık beyaz konsol ve konsol aynası, beyaz yemek masası, kırmızı puf, renkli ve kırmızı sandalyelerden oluşan modern yemek odası takımı. Origami mobilyada bulabileceğiniz bu yemek odası takımı ile hem evinize modern dokunuşlar yapabilir hem de renklendirebilirsiniz.

rengarenk-yemek-odasi-takimlari-8

Elinizdeki mobilyalarla da renkli yemek odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Renkli boyalar ile sandalyelerinizi boyayın ve çiçekli kumaşlar geçirin sandalyelerinize. Konsolu ahşap boyama tekniklerini kullanarak kırmızıya boyayın ve renkli tablolar asın yemek odanıza. Ahşap boyamanın nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz mobilya nasıl boyanır? başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz. Kırmızı ve beyaz desenlerden oluşan bir halınız da varsa yemek odanıza sererek dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Renkli günler diliyorum herkese.