Şık ve Modern Yemek Odaları

Yemek odalarınıza aksesuarlarla şık dokunuşlar yaparken mobilyalarda modern çizgilerden vazgeçmeyen tasarımlar sunacağız sizlere. Şık ve modern yemek odaları ile trendleri takip ederken zarif tasarımlardan da kendinizi alamayacaksınız.

sik-ve-modern-yemek-odalari

İlk olarak sizleri siyah şık ve modern yemek odası takımı ile karşılıyoruz.Yemek masası ve sandalyelerde modern stiller tercih ederken konsol aynası ve aydınlatmada şık seçimler yaptık. Ferah bir yemek odanız varsa siyah duvar seçiminden korkmayın. Beyaz kombinasyonları yaparak şık tasarımlar elde edebilirsiniz. Mesela, siyah beyaz desenlerden oluşan bir halı yada siyah beyaz ve gri çizgilerden oluşan sandalyelerle hoş bir kontrast yakalayabilirsiniz. Yemek odanızda şıklık istiyorsanız metal halkalardan oluşan konsol aynası yada kristal parçalarından oluşan gösterişli bir avize tercih edebilirsiniz.

sik-ve-modern-yemek-odalari-1

Yemek odalarınıza deri ile gelen güzellik. Masif yemek masası, siyah deri sandalyeler, lacivert koltuk, gri halı ve aynı tonu takip eden abajurlar hepsi muhteşem bir kombinasyonla bir araya gelmiş. Yemek odasına konan büyük bir ayna ortama ferah bir görünüm katarken bitkilerle yapılan süsleme daha sıcak atmosfer oluşturmuş. Konsol yerine ahşap raf ünitesi tercih edilerek ortamda kalabalık görüntü engellenmiş.

sik-ve-modern-yemek-odalari-2

Beyaz deri brone sandalyeler, ahşap tabureler, beyaz deri koltuk, cam yemek masası, şık aksesuarlar ve farklı aydınlatma sisteminden oluşan şık ve modern yemek odası. Büyük cam pencereler, beyaz duvarlar ve beyaz mobilyalar sayesinde oldukça ferah görünüyor yemek odası. Güneş ışığından yeterince faydalanabileceğiniz bir yemek odanız varsa halınızda koyu tonlar tercih edebilirsiniz.

sik-ve-modern-yemek-odalari-3

Yuvarlak cam yemek masası, puantiyeli koltuklar, şık aydınlatma ve modern tablolardan oluşan yemek odası. Konsol ve büfe gibi mobilyalar kullanarak kalabalık bir görüntü oluşmak yerine duvara monteli dolapları kullanmışlar. Hem daha az yer kaplamış hem de yemek odası için ayrılan alan dar olduğu için alanı küçültmemiş. Salon ile yemek odanız bir ise bu tonlarda bir yemek odasını bej koltuk takımı ile kombine edebilirsiniz.

sik-ve-modern-yemek-odalari-4

Gri brone sandalyeler, metal raf, düz bir ayna, şık bir tablo, cam avize ve modern bir konsoldan oluşan yemek odası. Galiba sizlerinde yemek masası dikkatlerinizi çekti. Cam masa tablası kullanılarak zarif bir görünüm verilirken ağaç kökü  görünümlü ahşap masa ayağı ile otantik bir hava katılmış yemek masasına. Konsol parlak metal kapaklarıyla göz kamaştırırken gösterişi artırmak için metal aksesuarlardan faydalanılmış. Duvarlarda ise ahşap panel tercih edilmesi yemek odasında daha sıcak bir hava katmış.

sik-ve-modern-yemek-odalari-5

Sandalye başlıklarında tercih edilen siyah modern şeritler, siyah konsol, ahşap siyah yemek masası, kristal avize ve apliklerden oluşan şık yemek odası. Kahverengi geçişlerin bolca olduğu halı yemek odasıyla hoş bir uyum yakalamış. Çiçekler kullanarak yemek odanızı süslemeyi unutmayın. Çünkü yemek odalarınızı hem hareketlendirecek hemde sıcak bir atmosfer katacaktır.