Siyah Beyaz Yemek Odası Takımı

Beyaz yemek masası,konsol,büfe,vitrin ve siyah sandalyelerden oluşan ikea konseptli sade yemek odası takımı.SAM_0433Krem ve tonlarında koltuk takımınız varsa çok yakışacaktır.Hani”siyah değilde daha renkli olsa hiç fena olmazdı” diyorsanız.Su yeşili sandalyeler tercih ederek hem ortamı biraz renklendirebilir hemde sadelikten vazgeçmezsiniz, tatlı bir yemek odası olur.Biz beyaz  çerçeveli  ayna tercih ettik ama alternatif olarak buradaki siyah sandalyelere paralel siyah çerçeveli ayna tercih edilebilir yada kullandığınız sandalye rengiyle aynı renk.Alternatifler üzerine konuştuysak birazda ürün hakkında bilgi veriyim sizlere.Yemek masasıyla başlayalım isterseniz ?SAM_0415

Ingatorp yemek masamızın bir adet açılabilen kanadı olduğu için 4-6 kişiliktir.Renk alternatifi bulunmamaktadır.Masa tablası sunta olup diğer kısımları masif kayın ağacından üretilmiştir.Şeffaf vernikli yüzeye sahip olduğu için kolayca temizlenebilir.155 cm den 215 cm ye kadar uzayabilir ve 87 cm genişliğindedir.

Muheteşem ikili beyaz büfe ve beyaz vitrin.Liatorp model olan vitrin ve büfenin renk alternatifi bulunmamaktadır.Ağırlıklı olarak masif kayın ağacından üretilmiştir.Çok fazla kulandık masif kelimesini isterseniz kısaca bilgi veriyim masif kaplama içermeyen sadece ağaçtan yapılan yani som mobilyadır.Masif mobilyanın tercih edilmesindeki en büyük sebep dayanıklılığıdır ve taşıyıcı bölümlerde kullanılır.SAM_0428SAM_0429Büfe kapağında sabit amortisörlü menteşeler kullanılarak yumuşak,yavaş ve sessiz kullanılması sağlanmıştır.Vitrin 3 adet ayarlanabilir cam raf ve 2 adet sabit raftan oluşmaktadır.Özel sertleştirilmiş cam kapaklar ile tozlanma riski azaltılmış ve eşyalarınızın sergilenmesi sağlanmıştır.Son olarakta fiyat hakkında bilgi verelim isterseniz.

• Vitrin 749 tl
  • Yemek masası 699 tl