Siyah Modern Yemek Odaları

Yemek odaları genellikle parlak renklerde veya nötr renklerde seçilir. Bu yüzden bizler bugün alışık olduğumuz tarzın dışına çıkıyor ve koyu bir rengin yemek alanında ana renk olabileceğini gösterecek tasarımlarla tanıştırıyoruz sizleri. Yemek odası için ayırdığınız alanlara siyah eklemeler yapıyor ve odanın zarafetini ön plana çıkarıyoruz. Siyah modern yemek odalarının gözlerinizi kamaştırmasına hazır olun.

siyah-modern-yemek-odalari

Ahşap duvar paneli, romantik fenerler ve yumuşak eğri çizgileriyle modern siyah sandalyelerden oluşan mükemmel yemek odası. Yemek odalarında ahşap panel ve tuğla duvar seçimi ayrı bir hava katıyor ortama.

siyah-modern-yemek-odalari-1

Açık renk mobilyalar seçerek de siyah modern bir yemek alanı oluşturabilirsiniz. Beyaz yemek masası, şeffaf zarif sandalyeler kullanabilir ve duvarda büyük bir sanat eserine siyah dokunuşlar yapabilirsiniz. İmkanınız varsa kesinlikle evinizde, özellikle de yemek odası için ayırdığınız alanda büyük cam duvarlara yer verin. Bu sayede güzel bir manzarada yemek yemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu yemek odasında gerçekten sanat var. Aydınlatmada farklı stillere yer verilmiş. Yuvarlak beyaz porselen halkalardan oluşan aydınlatma, duvara gömülü ledlerle desteklenmiş.

siyah-modern-yemek-odalari-2

Bu yemek odası siyah beyaz televizyonlardan fırlamış bir kare gibi. Salon yada oturma alanınızda yemek masanızı koymak için bir alan yoksa mutfağınızda siyah beyaz modern alanlar oluşturabilirsiniz. Siyah parlak lake kaplama mutfak dolapları ve yemek masası, beyaz kristal davul avize ve şam duvar kağıdı ile şık yemek alanı. Perde de sade ve beyaz seçimler yapılırken duvara renkli bir tablo asılarak ortam renklendirilmiş.

siyah-modern-yemek-odalari-3

Sanatsal çiçekli duvar kağıdı, ahşap yuvarlak yemek masası ve siyah sandalyelerden oluşan modern siyah yemek odası. Hepsi mükemmel bir uyumla bir araya getirilmiş mobilyalar. Aydınlatma da siyah sarkıt lamba kullanılırken, duvarda ise koyu gri çerçeveli küçük bir televizyon asılmış. Ayrıca bu yemek odası minimal alanlar için güzel bir dekorasyon örneği. Açık mutfak ve mutfak tezgahın önü yemek alanı için değerlendirilmiş.

siyah-modern-yemek-odalari-4

Beyaz yemek masası ve bej sandalyeler ile zarif siyah yemek alanı. Kristal aydınlatma armatürü ile yemek odanıza zariflik katabilir, siyah abajurlar ile aydınlatmanızı destekleyebilirsiniz. Yemek odası için ayırdığınız kısımda siyah bir halı serebilir ve yemek masanızda siyah amerikan servisler kullanarak sunum yapabilirsiniz. Oturma alanında ise yemek odasıyla bütünlük yakalaması açısından koltuklarda siyah yastıklar kullanabilirsiniz. Siyah abajurlar ile kontrast yakalamak için de beyaz abajurlar tercih edebilirsiniz.

siyah-modern-yemek-odalari-5

Şömine önünde yemek keyfi ve tuğla duvar dekorasyonu. Cam dikdörtgen yemek masası, siyah deri köşe koltuk ve siyah deri sandalyelerden oluşan modern siyah yemek odası.

siyah-modern-yemek-odalari-6

Siyah yemek masası, beyaz sandalyeler ve konsoldan oluşan modern yemek odası. Duvar rengi olarak siyah ve dekorda beyaz gül desenli tabaklara yer verebilirsiniz. Aydınlatmada ise şık bir avize tercih edebilir, konsol üstünde ise beyaz, küçük, şirin abajurlar kullanabilirsiniz. Siyah duvar önünde beyaz aksesuarlar ile dekorasyonda kontrastı yakalayabilirsiniz.

siyah-modern-yemek-odalari-7

Bej ve gri renkleri eşleştirerek, siyah ve koyu kahverengi tonları ile rahat bir yemek odası oluşturabilirsiniz. Aksesuarlar ile bitkileri ekleyerek yemek odasının daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. Gördüğünüz üzere siyah renkler ile çarpıcı yemek odaları oluşturabilirsiniz.