Yemek Odası Duvar Çıkartmaları

Yemek odası duvar duvar çıkartmaları ile yemek odası dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz. Böylelikle yemek odalarınızı sıkıcılıktan, monotonluktan çıkarabilirsiniz. Hem de duvar kağıtlarına göre daha uygun. Dekorasyon değişikliğini oldukça uygun bir fiyata çözebilirsiniz. Duvar çıkartmaları ile şirin yemek odaları elde edebilir, aileniz ve misafirleriniz için yemek alanınızda daha iyi bir ortam oluşturabilirsiniz.

Trafik Işıkları Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari

Kırmızı ile yemek yemeye hazırlanabilir ve yeşil yandığında da yemeğe başlayabilirsiniz. Eğlenceli trafik lambaları temalı duvar çıkartması. Kırmızı ile yeşil ışık arasında gevezelik yapabilirsiniz.

Eğlenceli Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-1

Yemek için değilde daha fazla içmek için teşvik eden eğlenceli duvar çıkartması. İstediğiniz komik yazıları yazdırarak yemek yerken ailenizi, misafirlerinizi eğlendirebilirsiniz.

Ağaç Dalları Görünümlü Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-2

Ağaç dalları görünümlü bu duvar çıkartması yemek odasına doğanın dokunuşunu ekliyor. Yemek masasında ahşap aksesuarlara yer vererek yemek odanızda daha doğal bir ortam oluşturabilirsiniz.

Tavuk Desenli Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-3

Beyaz yemek masası ve sandalyelerden oluşan yemek odanızı tavuk ve tava desenlerinden oluşan duvar çıkartması ile tamamlayabilirsiniz. Yada başka sevdiğiniz hayvan figürlerine yer verebilirsiniz.

Çatal, Bıçak ve Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-4

Yemek odası için en mantıklı duvar çıkartmalarından biri. Çatal, bıçak ve kaşık duvarda burasının yemek alanı olduğunu bağırıyor. Yeşil renk tercihini sandalyelerde de kullanarak güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Eski Dünya Haritası Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-5

Coğrafya tutkunuysanız yada haritaları seviyorsanız eski dünya haritası temalı duvar çıkartmasına yemek odası duvarında yer vererek vintage stil yemek odası dekorasyonu elde edebilirsiniz. Yemek masanızda örtülere yer vererek dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

Londra Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-6

Bej yemek odası ve Londra montaj duvar çıkartması. Duvar çıkartmaları ile yemek odalarınızı farklı ve ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

Menü Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-7

Çocuklarınız yada eşiniz yaptığınız yemeklere söyleniyorsa sloganınızı duvar çıkartması olarak yazdırabilirsiniz. “Ye yada açlıktan öl” bence çok hoş bir meydan okuma.

Ağaçlar ve Kuşlardan Oluşan Duvar Çıkartması

yemek-odasi-duvar-cikartmalari-8

Siyah ve beyaz mobilyalardan oluşan yemek odanıza ağaç ve üzerinde kuş figürleri bulunan duvar çıkartması kullanabilirsiniz. Yemek odası duvarlarını istediğiniz yazılar ve desenlerden oluşan duvar çıkartmaları ile hareketlendirebilirsiniz.

1. Hepsi çok güzel gözüküyor, en çok tavuklu olanı beğendim ama 😀 Çok tatlı ve yemek odasına da uygun bir duvar çıkartması bence. Ben de yemek odamda bu tarz çıkartmalar kullanıyorum. Çiçekli benimkiler, değiştirdiğim zaman sizin önerilerinizden seçeceğim 🙂