10 Farklı Yemek Odası Dekorasyonu

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere yemek odası dekorasyonu hakkında alternatif fikirler sunmak istiyorum. Yazımızda büyük, küçük bütün metrekarelere uygun yemek odası dekorasyon örnekleri bulabilirsiniz. Keyifli seyirler!

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonuBeyaz ve sıcak ahşap tonlarıyla ferah bir yemek odası dekorasyonu. Duvarlarda beyaz ve siyah kombinasyonuyla vurgu yapabilir, renkli aksesuarlara yemek odanızı hareketlendirebilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-1Krem, siyah ve beyaz tonlarının hakim olduğu bir dekorasyona sahipseniz renkli bir tablo kullanarak yemek odanızı canlandırabilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-2Beyaz dikdörtgen yemek masası, beyaz bir büfe ve gri sandalyelerle cam önünde dekore edilmiş şirin ve küçük yemek odası.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-3Parlak zemin, kahverengi yemek masasıyla tamamlanan beyaz bir büfe ve sandalyeler. Aydınlatma da ise tavana gömülü spotlar kullanabilirsiniz. Bu tasarım açık mutfağa sahip arkadaşlar için güzel bir alternatif olabilir.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-4

Ve benim tarzım eklektik. Seviyorum bu tarzı. Bütün stilleri aynı anda kullanabiliyorsunuz. Bakır tonlarında şamdan bir avizeyle nostaljiyi yaşatırken masanızı bankla tamamlayarak misafirlerinize rahat bir ortam sunabilirsiniz. Özellikle yemek odası için ayırdığınız alan oldukça küçükse bank sizin kurtarıcınız olabilir. Sandığınızdan daha fazla misafiri ağırlayabilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-5Yemek odası sevdiğim bir başka dekorasyon tarzı da şömine ve kitaplık kullanımı. Kesinlikle yemek alanına daha rahat bir hava katıyor.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-6

Şık bir yemek odası isteyenler için önerimiz, aydınlatmada ve aynada parlak metalik tonlar tercih edebilir, büfe yanlarında siyah ayaklı lambalara yer verebilir, cam yemek masası kullanabilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-7Çekirdek aileler için düşünülmüş şirin ve küçük yemek odası dekorasyonu.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-8

Dilerseniz yemek odanızı son yıllarda moda olan country tarzıyla dekore edebilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-9

Yemek odası dekorasyonunda en çok önem verdiğiniz şey rahatlıksa kesinlikle köşe koltuk öneririm. Koyu gri tonlarında köşe koltuğunuzu sıcak ahşap tonlarında masa ve sandalyelerle dekore edebilirsiniz.

10-farkli-yemek-odasi-dekorasyonu-10

Yemek odanızda zebra desenlere yer verebilirsiniz. Örneğin, masa altında zebra deseninde bir kilim kullanabilir, aynı çizgili desenleri duvarınıza da yansıtabilirsiniz. Gri ve beyaz tonlarının hakimi soğuk bir dekorasyon oluşturduğu için sarı sandalyelerle ortama sıcaklık ekleyebilirsiniz.

1. Krem, siyah ve beyaz tonlarında olanı çok beğendim. Güzel bir uyum yakalamışlar. Country de çok güzel. Son zamanlarda çok denk geliyorum böyle modellere, ben de o tarza mı yönelsem diyorum ama bakalım 🙂