2014 Model Avangarde Yemek Odası

Daha önceki yazılarımda da değindiğim avangard tarz farklı bir yemek odası grubuyla beraberiz.Avangarde yemek odaları klasikten vazgeçmeyenler için kesinlikle modern alternatifler sunuyor.

SAM_1178

Vitrin,konsol,gümüşlük ve masadan oluşan klasik bir tasarım.Yemek masası ,kitabeli olup,8 kişilik olarakta çok rahat kullanılabilir.Yemek masasında malzeme olarak sunta tercih edilmiş ve akrilik boyama tercih edildiği için çizik,ve darbelere karşı çabuk yıpranmaz.Sandalyeler deri olduğu için kolaylıkla temizlenebilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

SAM_1175SAM_1176

Vitrin ve gümüşlükte aydınlatma kullanılarak yemek odanıza hoş bir hava katması  sağlanmıştır.Aksesuarları rahatlıkla sergilemeniz için camlı kapaklar tercih edilmiş ve eşyalarınızı saklamanız için küçük kapaklarda cam tercih edilmemiştir.Vitrin de suntadan üretilmiş olup,çarpma,darbe ve çizilmelere karşı akrilik boya kullanılmıştır.Bu boyaları bu kadar güçlü kılan şey nanoteknoloji kullanılmasıdır.Mobilya hakkında yazıda değinmeyi unuttuğum ve merak ettiğiniz soruları yazarsanız yardımcı olmak isterim.Son olarak ortalama fiyatlardan bahsederek bitiriyorum.

Sandalye(6 adet ) 1.440 tl

Büfe 870 tl