2014 Model Beyaz Yemek Odası

Selam arkadaşlar;

Sizi sarı ve yeşillerden sonra gayet sade bir yemek odasına götürüyorum şimdi.Sadeliğin rengi beyaz olsa gerek.Aaaa beyaz çabuk kirlenir  seslerini duyar gibi oldum.Şeffaf vernikli yüzeyi olduğu için az miktarda hafif deterjanlı bir bezle silerek kolayca temizleyebilirsiniz.

2014 model beyaz yemek odasi

6-8 kişilik ve 95 cm genişliğinde olan yemek masamız  260 cm ye kadar uzayabilmektedir. Sandalyeler tanıdık gelse gerek,diğer iki yemek odamızda da bu sandalyeler den kullanılmış.Buradakiler de bernhard model sandalyelerin kahverengi-krom kaplama örneğidir.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Besta tofta kapak ve besta raf ünitesinden oluşan bembeyaz bir vitrin.Bardaklarınızı,çay takımlarınızı koymak için ideal.En alt raf oldukça geniş.Mutfak dolaplarınıza sığmayan gündelikte kullanmadığınız tencere setlerinizi koyabilirsiniz.4 adet kapak ve 2 adet raf ünitesinden oluşan konsolu orman havası konulu tabloyla tamamlayabilir,odanın tamamında farklı bir atmosfer yaratabilirsiniz.Resim yüksek kaaliteli tuval üzerine basıldığı için  için ekstra derinlik ve canlılığa sahiptir.

Masa  499 tl

Vitrin  774 tl