2015 Modern Yemek Odası Takımı

Sizlere her hafta bir tane Türkiye’den seçtiğimiz yemek odası takımını ayrıntılı bir şekilde tanıtmayı düşünüyoruz. Böylelikle hem çıkan modeller hakkında bilginiz olurken hem de yemek odası trendlerini yakından takip edebileceksiniz. Aynı zamanda bu tasarımlar kendi ülkemizden olduğu için beğendiğiniz modelleri alma imkanı da bulabileceksiniz.

2015-modern-yemek-odasi-takimi

Açık renk ahşap tonlarından oluşan yemek odası takımı. Siyah çift ayaklı abajur, bitkiler ve şık aynası ile yemek odası dekorasyonu hakkında fikirler sunuyor bizlere. Gri renk halı ile nötr renkleri kullanırken bej sandalyelerle soğuk renklere geçiş yapılmış. Halıda renk seçimi bu yılın trend renklerinden biri de gri olduğu için mantıklı bir seçim olmuş. Baktığımızda takımımız içerisinde, konsol, ahşap ve cam kapaklardan oluşan bir büfe, ahşap dikdörtgen açılabilen yemek masası ve 6 adet sandalye yer alıyor. Tabi sandalye ihtiyacınıza göre ek ücret ödeyerek sandalye sayınızı artırabilirsiniz. Sırayla takımız içerisinde yer alan mobilyaları tanıyalım isterseniz.

Modern Yemek Masası ve Sandalyeleri

2015-modern-yemek-odasi-takimi-1

6 kişilik yemek masası saklı kitabesi açıldığı takdirde 8 kişilik olarak da kullanılabilmektedir. Yemek masası kayın ağacından üretilmiştir. Kayın ağacından biraz bahsetmek gerekirse, Türkiye’de ve dünyada en çok mobilya üretiminde kullanılmakta olup sert ağaç türlerindendir. Türkiye’nin iklimi bu ağaç türünün yetiştirilmesine uygun olduğu için bolca ülkemizde yetiştirilmektedir. Bu kadar bilgiden sonra takımıza geri dönelim isterseniz. Sandalyeler, kadife bej renk kumaş ile döşenmiştir. Bu tarz kumaşları temizlerken kesinlikle çamaşır suyu ve deterjan kullanmayın. Sabun yada özel şampuanlar kullanarak temizlemeye çalışın. Dilerseniz sabunlu kadife kumaşınızı durularken son durulama suyuna çok az sirke koyarak silebilirsiniz. Böylelikle kumaşınızın parladığını görebilirsiniz.

Modern Büfe2015-modern-yemek-odasi-takimi-2

Cam kapaklar üzerinde kullanılan ahşap yatay ve dikey çizgileriyle estetik bir görünüme sahip modern büfe. Modern büfenize bardak takımlarınızı koyabilir, seçtiğiniz aksesuarları sergileyebilirsiniz. Büfe içerisinde 3 adet raf bulunmaktadır. Kapakların yavaş kapanması için özel frenli ve menteşe ray sistemi kullanılmıştır.

Modern Konsol ve Konsol Aynası

2015-modern-yemek-odasi-takimi-3

İki adet çekmece ve dört adet kapaklı dolaplardan oluşan konsola rahatlıkla yemek takımlarınızı koyabilirsiniz. Zarif metal çizgilerden oluşan şık bir ayna ile konsolu tamamlayabilirsiniz. Konsol üzerinde siyah abajur kullanarak biraz çekicilik katabilirsiniz. Modern yemek odası takımımız hakkında söyleyeceklerimiz bunlardan ibaret. Merak ettiklerinizi bize yazabilirsiniz.