2015 Yemek Odası Modelleri

0
287

2015 modası renk ve tarzları bir araya getiren tasarımları ve yemek odası modasını yakından takip etmek istiyorsanız bizi takip edin. Yemek odasına yeni mobilyalar alacak arkadaşlarımıza alternatif fikirler sunarak yardımcı olabilmesi için birbirinden farklı ve güzel tasarımları bir araya getirmeye çalıştık. İsterseniz hep beraber 2015 yemek odası modellerine göz atalım.

2015-yemek-odasi-modelleri

Diğer yazılarımızda da bahsettiğimiz gibi 2015 moda renklerinden biri de gri ve tonları. Yemek odası duvarlarında gri renkler tercih edebilirsiniz. Akrilik sandalyeler ile ahşap yemek masasını bir arada kullanabilirsiniz. 2015’de farklı tarz ve renkleri aynı tasarımlarda bolca göreceksiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-1

Bu yıl mavinin tonlarına ve parlak desenlere hazırlıklı olun. Sandalyelerde mavi tonlar tercih edebilir, yemek masanızda ve yemek odanızda parlak desenlere yer verebilirsiniz. Yemek odanıza derinlik ve ferahlık katacak aynalar ve cam aksesuarlar kullanmaya çalışın.

2015-yemek-odasi-modelleri-2

Yemek masanızda sandalye ve koltukları aynı anda tercih edebilirsiniz. Pencerenizde gri perdeler kullanabilir ve aydınlatmada portakal tonları tercih edebilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-3

Siyah rustik tarz yemek masası, zarif sandalyeler, siyah konsol ve koyu mavi çerçeveli konsol aynası tercih edebilirsiniz. İnce ayaklı sandalyeler, yemek odasında çok yer kaplamadığı için son zamanlarda rövanşta olan sandalye grubudur. Konsol üstüne abajurlar koyarak yemek odası aydınlatmasını destekleyebilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-4

Klasik yemek odası tarzınız varsa ve  bundan vazgeçmek istemiyorsanız, yemek odası duvarlarında pastel tonları tercih edebilirsiniz. Mobilyalarda mermer görünümlü yüzeyler artık çok moda. Konsol üstünde mermer hissi veren yüzey tercih edebilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-5

Yemek odanızda mavinin tonlarına bolca yer verin. Bebek mavisi sandalyeler, deniz mavisi duvarlar, mavi boncuklardan oluşan avize ve mavi aksesuarlarla yemek odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-6

Yemek masanızda banklı sandalyeye yer verebilirsiniz. Banklı sandalyelerden oluşan yemek odası tasarımları bu yıl en çok göreceğiniz yemek odası modelleri arasında. Yemek odanızda kırmızı sıçraması yapabilirsiniz. Bu yemek odanızı hareketlendirecektir.

2015-yemek-odasi-modelleri-7

Parlak renkler ile nötr renklerin kombinasyonundan oluşan yemek odası modelleri tercih edebilirsiniz. Yemek odası duvarlarında mavi tonlarına ve yeşil renklerden oluşan aksesuarlara yer vermeyi unutmayın.

2015-yemek-odasi-modelleri-8

Gri sandalyeler, ahşap yemek masası, asimetrik konsol ve büfeden oluşan yemek odası takımı tercih edebilirsiniz. Bu yıl mobilyalarda eğik çizgiler çok moda olacak.

2015-yemek-odasi-modelleri-9

Grafit meşe ve kapuçino kombinasyonlarına yemek odasında yer verebilirsiniz. Bu yıl doğal yemek odası hissi veren tasarımlara, ince vazolarla süslenen yemek odalarına ve dekoratif nesnelere yönelebilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-10

Beyazdan vazgeçmek istemiyorsanız, beyaz yemek masası ve sandalyeler tercih ederken, siyah konsol ve büfe ile zıt kombinasyon yapabilirsiniz. Lake mobilyalardan oluşan tasarımlara yemek odanızda yer verirken metal deri sandalyelerle uyumu yakalayabilirsiniz.

2015-yemek-odasi-modelleri-11

Sandalyelerde zeytin yeşili kadife kumaşlar tercih edebilirsiniz. Çünkü bu yıl zeytin yeşillerini çok fazla göreceğiz. Yeşil, turuncu ve mavi tonlarına yemek odası dekorasyonunda bayılıyorum. Sıcak bir ortam hissi veriyor insana. Toparlayacak olursak, 2015 modasını yemek odalarınıza yansıtmak istiyorsanız, gri ve pembe kombinasyonlarına, zeytin yeşili kumaşlara, portakal ve mavinin tonlarına yer verin. Yemek odası duvarlarınızda sıcak ve nötr renkler kullanmaya çalışın. Yemek odanızı canlı ve dinamik gösterecek renklere yer verin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz