2016 Ev Dekorasyonunda Son Trendler

2
283

Özellikle sosyal medya siteleri dekorasyon trendleri konusunda etkin bir varlık göstermekte. Son dönemlerde kullanıcılarının %85’i bayan olan ve milyonlarca aktif üyesi olan Pinterest, dekorasyon trendlerini oluşturmak konusunda da oldukça iddialı. İşte sosyal medyada en çok ilgi gören 2016 ev dekorasyonunda son trendler.

evdekorasyontrendleri

Geometrik yer döşemeleri bayanların yeni gözdesi. Artık evinizde halılar değil bu geometrik yer döşemeleri yer alacak. Hem daha sağlıklı, hem daha zahmetsiz, hem de daha güzel.

yenidekortrendleri

İskandinav tarzı dekorasyon fikri her sene olduğu gibi 2016’da trendler arasında yer alacak. İskandinav dekorasyonuna örnekler için özellikle İKEA mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

yenidekorasyontrendleri

Gri renk hayatımızın her yerinde. Artık ev dekorasyonunda da yeni trend olacak. Gri ile tamamen sıcak ve huzurlu bir ortam hazırlayabilirsiniz.

yenievdekorasyonu

2016 ev dekorasyonunda yeni trendler arasında artık duvar rafları ve kitaplıklar yerini garantilemiş durumda. Her evde, her boyutta yer alacak olan bu alanlara sizde yer ayırmalısınız.

2016evdekorasyonu

2016 dekorasyon trendleri arasında yeni akım renkli ve desenli kırlentler oluyor. Oturma odası ve salona renk katacak bu ince ayrıntıyı uygulayarak sizde modern bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

evdekorasyonu2016

Ev dekorasyonu konusunda en önemli ve ince ayrıntı ışığı doğru kullanmaktır. Hem trendlere uymak, hem de ev dekorasyonunuzu en iyi şekilde yansıtacak ışığa ulaşmak için birden çok avize ve özellikle de abajur kullanmanızı öneririz. Evinizde hem güzel bir aksesuar olacak, hem de aydınlatma görevini yapacaktır.

 

2 YORUMLAR

  1. İskandinav dekorasyonu ve son fotoğraftaki evi çok beğendim. Tam bana hitap ediyor. Hem modern, hem karışık hem de şık gözüküyor. Ailemle yaşadığım için klasik bir evde yaşıyorum ama kendi evim için bu tarz dekorasyonlar düşünüyorum ben de 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz