2016 Kokteyl Masası Modelleri

2
171

Kokteyl masaları, evinizde veya bahçenizde yapacağınız doğum günü partileri, evlilik yıl dönümü partisi, nişan söz partileri, düğün merasimi için kullanılıyor. 2016 kokteyl masası modelleri, sizin tasarım fikirlerinizle daha şık ve daha kullanışlı hale gelebilir.
Kokteyl masası süsleme işlemleri hem dekoratif olmalı, hem de servis edeceğiniz menüleri düzenli olarak ikram etmenizi sağlamalı. Yükseklikleri partinin içeriğine göre değişik almalısınız. Çocuklar için yapılan partilerde 50-60 cm boyu kokteyl masaları alabilir, büyükler için yapılacak partiler için 1 metre boyunda kokteyl masaları tercih edebilirsiniz.
2016 kokteyl masası modelleri süslenirken neler yapabileceğinize dair bir kaç tüyo verelim.
Öncelikle iki renk örtü ile süsleyeceğiniz masalar daha dikkat çeker. Beyaz uzun saten kumaşı masaya giydirin ve üzerine ufak renkli tül kumaş örtün ve masanın boğazından renkli kurdeleler ile bağlayın.
2016 Kokteyl Masası Modelleri 1
Daha sade tasarımlardan hoşlanıyorsanız, sadece beyaz saten kumaş giydirip, bu kez renkli bir tül kumaş ile kokteyl masasını belinden bağlayın.
2016 Kokteyl Masası Modelleri 2
Kumaş giydirmeden kullanacağınız kokteyl masası tercih ediyorsanız, kesinlikle led aydınlatmalı kokteyl masalarını tercih edin. Özellikle gece partileri için çok ideal olan bu led ışıklı kokteyl masaları hem geniş hem de dekoratif görünümü ile tercih sebebi oluyor.
2016 Kokteyl Masası Modelleri 3
Özellikle mavi led ışıklı kokteyl masaları, üçlü sandalye modelleri ile çok şık ve dekoratif bir kokteyl masası takımı olarak kullanılıyor. Havuz kenarı partileri için çok dekoratif bir seçim.
2016 Kokteyl Masası Modelleri 4
Renkli kokteyl masaları size hitap ediyorsa, bu tür bir kokteyl masası tercih edebilirsiniz. Servis etmek için çok uygun olan bu tür masalar hem ekonomik hem de fonksiyonel.

2016 Kokteyl Masası Modelleri 6
2016 Kokteyl Masası Modelleri 5

2 YORUMLAR

  1. Pek sevdiğimi söyleyemem bu masaları ama ışıklı ışıklı olan güzel gözüküyor. Herhangi bir davet için şık durabilir diye düşünüyorum. Ama yine de düz masa tercihimdir, klasik seviyorum galiba ben 😀

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz