2016 Konsol Modelleri

2
2037

Konsollar hem salon, hem de yemek odalarının vazgeçilmez eşyalarıdır. Evin hem daha şık ve modern, hem de daha kullanışlı olmasını sağlar. Aynı zamanda bir depolama alanı da olan konsollar her sene olduğu gibi 2016 yılında da farklı seçenekleri ile mobilya mağazalarında yer alacak. Sizlere son dönemlerde dikkat çeken ve hemen hemen her ev dekorasyonuna uyum sağlayacak olan konsol modellerini tanıtmak istiyoruz.

konsolmodelleri

Konsol alacak olanların hemen hemen hepsi aynalı modelleri tercih etmektedir. Hem alt bölümünü depolama alanı olarak kullanmak için, hem de aynadan faydalanmak için sizde bu şekilde bir konsol tercih edebilirsiniz.

2016konsolmodelleri

Country tarzı dekorasyon son yılların modası. Yüksek ayakları, çekmece bölümü, dolap bölümü ve aynası ile harika bir konsol. Hem mobilyalar ile uyum sağlar, hem de şık görünümü ile evinize farklı bir hava katar.

konsolmodelleri2016

Yeni ve farklı konsol modelleri şık tasarımları kadar duruşları ile de dikkatleri çekiyor. Farklı bir ayna tasarımına sahip olan örneğimizdeki konsol oldukça geniş kullanım alanı sunuyor. Eğer yeriniz var ise bu şekilde bir konsol tercih edebilirsiniz.

konsollar

Yuvarlak aynalar ve ahşap açma-kapama aksesuarları ile hazırlanan konsollar şık ve dikkat çekici bir konsola sahip olmanızı sağlar.

dekoratifkonsolmodelleri

Hem country tarzını yansıtan, hem de avangarde tarzına uygun bir konsol. Şık ve geniş evler için tercih edilebilir. Şık ve dekoratif salonlar için konsollar olmazsa olmazlardandır.

2 YORUMLAR

  1. Konsolda sade modelleri daha çok seviyorum. Tabi ki mobilyalara hangisi uygunsa onu almak daha mantıklı ama yine de sade olması avantaj her şeye daha kolay uyum sağladıkları için

    • Yemek masanızı değiştirme durumunda kaldığında dediğiniz gibi sade ve modern bir konsol modeli tercih ederseniz, yeni yemek masasınızla uyum sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz