2017 Banyo Dekorasyon Önerileri

2
352

Banyo dekorasyonunda değişiklik yapmanın zamanı geldi mi? Fayansları kırıp dökmenin hem zahmeti hem de maliyeti çok fazla. Modern ve yeni stiller çok cezbedici olsa da, banyoyu yenilemek için bir adım atmaya çekiniyor olabilirsiniz. Klasik bir tarz ya da modern bir banyo dekorasyonu için 2017 yılının banyo dekorasyon trendlerini araştırdık. Mermerler, desenli fayanslar, tasarım küvetler, banyo dolapları ve çok daha fazlası için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte 2017 banyo dekorasyon fikirleri

1.Doğal Işık

Banyoda bir tavan penceresi mi? Neden olmasın? Banyo dekorasyonunda doğal ışık, hiç olmadı kadar moda. Banyoya doğal ışığı getirmenin ve banyoda küfü engellemenin harika bir yoludur. Banyoda iki yönden ışığa izin vermek, özellikle küçük banyolar için harika bir fikirdir. Bunu yapmak için, duşakabini banyonun sonuna konumlandırın ve mutlaka cam duş kapısı tercih edin. Böylece, ışık cama vurdukça, banyoda ekstra ışık yaratmış olacaksınız. Ayrıca beyaz mermer banyo tezgahları da ışığın maksimum düzeye çıkmasını sağlıyor.

2. Küvet Seçimi

Banyonuzda yeterli alan varsa neden yalnızca küvet için ayrı bir alan yaratmıyorsunuz? Böyle bir dekorasyon fikri, son dönemde oldukça popüler. Oldukça modern bir görünüm yaratan beyaz küvetlerin yanı sıra, farklı tasarımda ya da cam detaylı küvetleri tercih ederek de banyo dekorasyonunda şıklık yaratabilirsiniz.

3. Doğal Zemin Malzemesi

Banyonuzda alçak bir tavan varsa, banyonuzda harika bir dekorasyon yaratma şansını kaçırmış sayılmazsınız. Tavanın ayakta durduğunuzdaki yüksekliğin altına düştüğü banyolarda, böyle alanlara küvet yerleştirmek çok daha kullanışlı bir fikirdir. Banyoda gerçek bir spa ve sauna hissi yaratmak için, ahşap zemin tercih edebilirsiniz. Zeminde çam ağacı kullanarak, doğal bir ortam yaratın. Aynı detayı duvarda da kullanarak, uyumlu bir ortam yaratabilirsiniz. Tabi çam gibi doğal malzemeler kullanacaksanız, parçalanmayı önlemek için zemini kumlamayı da unutmayın.

4. Deniz Mavisi Banyo Fayansları

Akdeniz’in mavi ve yeşil renkleriyle dekore edilmiş bir banyo düşünün. Beyaz küvetinizi, deniz mavisi banyo fayanslar ile tamamlayarak, banyonuzda Akdeniz rüzgarları estirin. Aralarda kullanacağınız kiremit rengi detaylar da mekana şıklık katacak. Doğru türdeki kiremit ilavesinin bir banyoyu tamamen nasıl değiştirebileceğini göreceksiniz.

5. 20. Yüzyıl Stili

20. yüzyılın başlarındaki banyo dekorasyonundan ilham alan 2017 banyo dekorasyon trendlerinde; krem rengi ve kiremit rengi ön plana çıkıyor. Ayrıca klasik tarzda lavabolar ve parlak malzemeler de öne çıkıyor. Küçük banyolar için bu öneriler çok işinize yarayabilir.

6. Hollywood Etkisi

İlginç ve havalı detaylarla ışıldayan bir banyoya ne dersiniz? Banyodaki makyaj alanında döner döşemeler, metal aynalar ile büyüleyici bir etki yaratabilirsiniz. Küvetin etrafında açık pembe tonları ile de banyo dekorasyonuna ışıltı katabilirsiniz. 2017 banyo dekorasyon trendleri hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz, galerimize de göz atabilirsiniz…

2 YORUMLAR

  1. Beni yansıtan banyo şekli 20. yüzyılmış meğer. Bu içerikte öğrenmiş oldum 😀 Eski dokuları her zaman daha çok seviyorum, eski olmasına rağmen modern de duruyor bence.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz