Ahşap Duvar Panelleri İle Yemek Odaları

Ahşap duvar panelleri kullanılarak yemek odalarınızda farklı dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Ahşap duvar panellerini yemek odasının tüm duvarlarında kullanabileceğiniz gibi sadece vurgu yapmak isteyeceğiniz alanda da tercih edebilirsiniz. Yemek odası dekorasyonunuz için ilham olacak ve sizleri şaşırtacak ahşap duvar panellerine hazır olun.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari

Yemek odası duvarlarının sadece masa arkasında gri ahşap duvar paneli tercih ederek yemek odasına vurgu ekleyebilirsiniz. Ahşap duvar paneli yemek odasına daha sıcak bir görünüm katarken salon kısmında cam duvarlar tercih edebilirsiniz. Gün ışığından fazlasıyla faydalanmak istiyorsanız odalarınızda cam duvarlara yer vermelisiniz. Hem aksesuarları sergilemek hem de ahşap duvar paneli ile bütünlük yakalaması açısından duvarda ahşap raflara yer verebilirsiniz. Ahşap raflar yemek odası dekorasyonu için farklı fikirler sunuyor gerçekten bizlere.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-1

Oval yemek masası ve zarif sandalyelerden oluşan minimal yemek odası. Cam duvarlar ve ahşap duvar paneli ile ferah ve sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Yemek eşliğinde manzaranın keyfini çıkarmak istiyorsanız böyle bir yemek odası dekorasyonu düşünebilirsiniz.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-2

Taş tavan ve ahşap duvar panelinden oluşan yemek odası. İnce işçilik gerektiren metal çerçeveli cam duvarlar ile yemek odasına daha büyük bir görünüm katabilirsiniz. Yemek masasında da ahşap seçim yapılarak uyum yakalayabilir ve konsol yada büfe yerine duvara monteli dolaplar tercih edebilirsiniz. Dolap üstünde ahşap raflar kullanılarak aksesuarları sergileyebilirsiniz.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-3

Ahşap duvar paneli ve ahşap tavandan oluşan yemek odası. Bu yemek odası insana kendini rahat hissettiriyor. Yine duvara monte edilmiş dolaplar görüyoruz. Yemek odasında eşya kalabalığı istemiyorsanız duvara monteli dolaplar ve raflar tercih ederek problemi çözebilirsiniz. Ahşap duvar paneli yemek odası duvarlarının sadece belli bir alanında tercih edebilir, duvarda sanatsal tablolara yer vererek ortamı biraz hareketlendirebilirsiniz.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-4

Ahşap duvar panelleri sadece yemek odasına estetik katmaz. Aynı zamanda ahşap duvara panelleri ile alan darlığı problemini çözebilirsiniz. Bu yemek odası dekorasyonunda olduğu gibi duvara niş ve ahşap duvar paneli uygulatarak oturma alanı yaratabilirsiniz. Yemek odalarınız salondan bağımsız değilse ve alanınız küçükse bu uygulama sizlere örnek olabilir. Genel aydınlatmada duvara gömülü ledler, yemek alanı kısmında ise sarkıt şık bir lamba kullanabilirsiniz.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-5

Yine bir salon ve yemek alanı iç içe dekorasyon örneği. Koyu renk mobilyalardan oluşan yemek odası ve salonunuz varsa koyu renk ahşap duvar paneli tercih edebilirsiniz. Duvar pelinde raf sistemleri oluşturarak şık aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz.

ahsap-duvar-panelleri-ile-yemek-odalari-6

Genellikle ahşap duvar panelini duvarların belli bir alanında görürken bu tasarımda ahşap duvar panellerini bütün duvarlarda görmekteyiz. Oturma alanı kısmında ahşap duvar panelleri cam duvarlar ile kesilerek mükemmel bir dekorasyon oluşturulmuş. Odanızın tamamında ahşap duvar paneli düşünüyorsanız oturma alanına geçen kısımda taş duvarlar kullanarak ortamı biraz hareketlendirebilirsiniz. Hatta imkanınız varsa küçük, güzel bir şömine yaptırarak sıcacık bir ortamda manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Hem otururken hem de yemek yerken dinlenmek ve huzur bulmak istiyorsanız sizin yemek odası dekorasyonunuz bu olmalı.

1. Çok şık olmuş gerçekten. Fiyat olarak ne olur acaba bunları yaptırmaya kalksak? Bir de her salona uyar mı böyle bir tasarım, sonra rezil olmasın salonumuz boşu boşuna 😀

• Salon dekorasyonuna uygun ahşap duvar paneli yaptırdanız hiç sıkıntı olmaz. Ahşap panellerde fiyatlar seçilen panelin cinsine göre değişiyor. O yüzden ortalama bir fiyat vermek doğru olmaz ?.