Artan Tüllerden Geri Dönüşüm Projeleri

Geri dönüşüm projeleri yazmaktan en keyif aldığım ve bunu bir sorumluluk olarak kabul ettiğim çalışmadır. Bu yüzden kendin yap kategorisinde ayrıca geri dönüşüm projeleri için alt bir kategori oluşturduk. Dilerseniz daha fazla geri dönüşüm fikri için ilgili kategoriyi inceleyebilirsiniz. Şimdi isterseniz artan tüllerin değerlendirildiği geri dönüşüm projelerini inceleyelim.

1. Artan Tüllerden Gül

tullerden-geri-donusum-projeleri

Tül perde yaptıran herkesin evinde artan tüller vardır. Elinizde kalan bu tül parçalarını atmak yerine farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Örneğin bu fotoğrafta olduğu gibi onları birer güle dönüştürebilir ev dekorasyonunda aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

2. Artan Tüllerden Broş

tullerden-geri-donusum-projeleri-1

Artan tüllerden çocuğunuz için bir broş yapabilirsiniz. Bu tarz şeyler özellikle miniklerin çok hoşuna gidiyor.

3. Sandalyelerinizi Süsleyebilirsiniz

tullerden-geri-donusum-projeleri-2

Artan tülleri, evinizde düzenlediğiniz partilerde sandalye süslemesi için kullanabilirsiniz. Biz bu tarz bir çalışmayı görümcemin kına gecesinde yapmıştık. Gerçekten tülden sandalye ve masa süslemesi çok hoş duruyor.

4. Tütü Etek Yapabilirsiniz

tullerden-geri-donusum-projeleri-4

Eğer kız çocuğunu varsa bilirsiniz. Tütü etek, elbise onların giymekten en çok zevk aldığı kıyafettir. Az dikişe yeteneğiniz varsa tütü etek yapabilirsiniz.

5. Yastıklarınızı Tülle Yeniden Dekore Edin

tullerden-geri-donusum-projeleri-3

Artan tülleri yastıklarınızı süslemek için kullanabilirsiniz. Ponpon yada fotoğraftaki gibi şekiller yaparak yastıklarınızı yeniden dekore edebilirsiniz.

6. Yada Onları Yeni Bir Yastığa Dönüştürün

tullerden-geri-donusum-projeleri-5

Artan tüllerle yastıklarınızı süslemek yerine onları yeni birer yastığa dönüştürebilirsiniz. Sevimli ve orijinal salon dekorasyonu sevenler için alternatif güzel bir fikir.

7. Rengarenk Kapı Süsü

tullerden-geri-donusum-projeleri-6

Artan tüllerden rengarenk kapı süsü yapabilir, misafirlerinize hareketli bir hoş geldin diyebilirsiniz.

8. Tüllerden Saç Aksesuarı

tullerden-geri-donusum-projeleri-7

Saç için sevimli bir aksesuar yapımı da oldukça kolay. Saç tacının etrafına tülü dolamanız yeterli.

9. Minikler İçin Sevimli Kanatlar

tullerden-geri-donusum-projeleri-8

Sevimli minikler için eğlenceli kanatlar yapabilirsiniz.

10. Tüllerle Çocuk Odası Dekorasyonu

tullerden-geri-donusum-projeleri-9

Vintage çocuk odası dekorasyonu sevenler için alternatif bir fikir, yatak üzerinde tülleri kullanmak.

11. Çocuk Odası İçin Abajur

tullerden-geri-donusum-projeleri-11

Çocuk yada bebek odanızda aydınlatma aksesuarlarını süslemek için tüllerden yararlanabilirsiniz. Örneğin, abajurun etrafını tüllerle süsleyebilirsiniz. Artan yada kullanmaktan sıkıldığınız eşyaları nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorsanız eski eşyaları değerlendirme başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

1. A aaa neler neler yapıyor millet. Yastık fikri çok güzel, en beğendiklerimden biri o oldu. Ama ben tüllerimi diktiriyorum o yüzden artan tül de olmuyor, istesek verirler mi artan tülleri acaba 😀