Avangarde Yemek Odası Takımı

Her hafta bir tane yeni sezon yemek odası takımı tanıtımı yaparak sizlere yemek odası dünyasından güncel haberler vermeye başladık. Bu tanıtımımıza avangarde yemek odası takımını anlatarak devam edeceğiz.

avangarde-yemek-odasi-takimi

İstikbal mağazasında bulabileceğiniz bu yemek odası takımının içerisinde, kitabeli yemek masası, 6 adet sandalye, gümüşlük, vitrin, konsol, konsol aynası ve tv ünitesi bulunmaktadır. Avangarde yemek odası takımımız içerisinde bulunan mobilyaları sırayla inceleyelim isterseniz.

Avangerde Yemek Masası ve Sandalyeleri

Yemek masasının tam orta kısmında bulunan iki adet saklı kitabesi sayesinde yemek masası açılarak büyüyebilmektedir. Davetlerinizde ihtiyacınıza göre bir yada iki tane saklı kitabesini açarak yer problemini çözebilirsiniz. Yemek masası ayaklarında lükens ayaklar denilen özel ayaklar kullanılmıştır. Yemek masasının ölçülerine baktığımızda ise, genişliği 239 cm, derinlik 100 cm, yüksekliği ise 78 cm dir. Sandalyelerin sırt ve fon kısmı döşeme olup oldukça ergonomiktir. Sandalye ayaklarında da takımla bütünlük yakalaması açısından lükens ayaklar kullanılmıştır.

Avangarde Konsol

avangarde-yemek-odasi-takimi-1

Avangarde konsol, dört adet çekmece ve iki adet kapaklı dolaplardan oluşmaktadır. Kapaklar üzerinde farklı desenler uygulanarak görsel zenginlik katılmıştır. Kapak ve çekmecelerde çiçek desenli porselen kulplar kullanılarak takımın estetik havası pekiştirilmiştir. Konsol, konsol aynası ile tamamlanarak güzel bir uyum yakalanmıştır. Ayna üzerinde desenler kullanılmış ve arka kısmında ise aydınlatma sistemi kullanılarak görsel açıdan desteklenmiştir. Oldukça şık ve zarif konsolun ölçülerini inceleyecek olursak genişliği 178 cm, derinliği 50 cm ve yüksekliği 89 cm dir.

Avangarde Vitrin

avangarde-yemek-odasi-takimi-2

Kapaklı bölümlerden ve cam raflardan oluşan vitrinin üst kısımında, aksesuar ve şık bardaklarınızı sergilemeniz için hem cam raflar hemde cam kapaklar kullanılmıştır. Kupların alt kısmında konsolda uygulanan desenler kullanılmıştır. Alt kapaklı bölümün iç dizaynında da raflı kısımlar bulunmakta ve aydınlatma sistemi kullanılmıştır. Görünmesini istemediğiniz eşyalarınızı alt kısıma koyarak saklayabilir ve aydınlatması sayesinde eşyalarınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Vitrinin ölçülerine baktığımızda ise, genişliği 138 cm, derinliği 51 cm ve yüksekliği 185 cm dir.

Avangarde Gümüşlük ve Tv Ünitesi

avangarde-yemek-odasi-takimi-3

Kapaklı bölümler ve raflardan oluşan avangarde gümüşlükte üst kısımda hem kapak hem de raflarında cam tercih edilerek eşyalarınızı sergilemeniz sağlanmıştır. Alt kısımda ise kapaklarda cam tercih edilmediği için rahatlıkla eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Yine hem konsol hem de vitrinde kullanılan desenler kullanılarak bütünlük yakalanmıştır. Diğer ünitelerin kapak iç dizaynında bulunan raflar ve aydınlatma sistemi gümüşlükte de kullanılmıştır. Gümüşlüğün ölçüleri ise, genişliği 57 cm, derinlik 51 cm ve yüksekliği 185 cm dir. Avangarde yemek odası takımına uygun olarak tasarlanan avangarde tv ünitesi bulunmaktadır. Tv ünitesinin orta kısmı televizyonunuz için, alt kısmı ise çekmeceli olarak tasarlanmış ve çekmecelerin üst kısmında uydu alıcısı, dvd gibi eşyalarınızı koymanız için alan ayrılmıştır. Üst kısımda aksesuar gibi eşyalarınız koymanız için raflı kısım bulunmaktadır. Tv ünitesinin ölçüleri ise, genişliği 140 cm, derinliği 49 cm ve yüksekliği 177 cm dir. Son olarak da fiyatından bahsetmek gerekirse 9.100 tl civarındadır.

1. Gerçekten güzel avangard yemek masası modelleri fiyatı nedir bunların acaba bilen var mı acaba, avangard yemek masası modelleri satın almayı düşünüyorum fiyat araştırması yapıyorum 2500 TL’ye buldum ilk resimdeki ürünü sizce iyi fiyat mı teşekkürler