Bahçe Dekorasyonu İçin 50 Büyük Fikir

Bahçe Dar Tasarımı

Yorgun olduğumuzda, havalar ısındığında, misafirler geldiğinde, kendimizi attığımız yerdir bahçemiz. Ağaçların ve gölgeliklerin altında oturmak insanı hem rahatlatırken bir yandan da mutlu eder. Bahçemiz bize bu kadar iyilik yapıyorken, bizim ona yararlarımız nedir peki? Sayarsak bir elin parmağını geçmez herhalde. Bu iyilik yöntemini hiç duydunuz mu bilmiyorum ama bunu yaptığımızda kendi el becerimizi ve yeteneklerimizi geliştirebilir, hem de kendinizin ve misafirlerinizin gözüne hoş gelen eserler ortaya çıkarabilirsiniz.

Bahçe Minimal Düzenleme
Bahçe Kuş Süs Havuzu

Bu iyiliğimizin adı bahçe dekorasyonları, Çöpe atılacak veya kullanmadığınız eşyaları bu yol ile göze hoş gelen, baktıkça içinizi güzelleştiren, neşelendiren sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle ev hanımlarının evde sıkıldığı zamanlarda, el becerilerini kullanmak istedikleri zamanlarda mini bahçe dekorasyonları yaparak zamanlarını avantajlı ve hızlı geçirebilirler. Ayrıca bu yapılan eserleri internet ortamında veya diğer ticaret yollarından başkalarına ulaştırıp, para kazanmak zor değil.

Bahçe Mavi Oturma Köşesi

Bu eserleri satıp para kazanan insanlar küçümsenmeyecek oranda fazla. Sizde bahçenize kullanmadığınız saksılardan, tuğlalardan, taşlardan, sandalyelerden, hatta yatak ve kanepelerden istediğiniz gibi, kendi yaratıcılığınız ve yeteneğinizle ortayagüzel eserler çıkarabilirsiniz. Kendiniz için bir hamak yaparak yorgun zamanlarınızda bahçenizde rahat rahat sallanabilirsiniz. Çiçekler bahçe dekorasyonları alanında çok kullanılan motiflerden biridir.

Bahçe Post-Modern Oturma Köşesi

Siz de eğer çiçeklerden hoşlanıyorsanız ve biraz onları tanıyorsanız, onları da dekorasyonlarınızda önemli bir parça haline getirebilirsiniz.

Bahçe Kuş Yuvası

Bahçenizde her renkten yaptığınız eserler olduğunu görmek sizi gururlandırması kaçınılmazdır. Aynı zamanda evinize ve bahçenize ziyarete gelen komşularınız ve misafirlerinizin yaptığınız dekorasyonlara şaşırarak bakmaları ve iltifatları sizi ne kadarda mutlu eder değil mi?

Bahçe Oturma Köşesi

Eğer çocuğunuz da varsa onunla birlikte bu dekorasyonları yapmak size iki katı zevk verebilir. Sonuçta çocuklarınıza kendi yeteneklerinizden bir şeyler öğretiyorsunuz ve çocuğunuz sizin sayenizde küçük yaşlardan itibaren görsel duyuları ve el becerisi artıyor. Çocuğunuza öğrettiğiniz bu bilgi ve yetenekler kesinlikle gelecekteki hayatında ona yardımcı olacaktır.

Bahçe Merdiven Aydınlatma
Bahçe Şelaleli Süs Havuzu

Belki de sizin sayenizde çocuğunuz bir mimar, tasarımcıveya sanatkâr olabilir. Güzel şeyleri yaşamak işte bu kadar kolay. Eğer bu konuda yeteneğiniz olduğunuzu düşünüyorsanız ve hayatınıza biraz daha mutluluk katmak istiyorsanız bahçeli ev dekorasyonları yaparak hayatınızı eğlenerek güzelleştirebilirsiniz.

Bahçe Modern Doğal Saksı
Bahçe Doğal Yürüme Yolu
Bahçe Duvar Tasarımı
Bahçe Duvar Saksısı

Eğer siz de bahçe dekorasyonlarınızı bizlerle paylaşmak isterseniz, bize yazın bölümünden fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz. Mutlu dekorasyonlar. Sevgiyle kalın!

1. Yazılarınızı ve görsellerinizi çok beğeniyorum. Konuları gezdikçe kendimi rüyalar alemindeymişim gibi hissediyorum. Fakat bu tarz bahçe dekorasyonları ülkemizde biraz hayal gibi… Malum ekonomik durumlar belli.

2. Gayet güzel fikirler, bende çocuğuma doğum günü partisi yapmak istiyordum. Üstü kapalı ufak bir bahçemiz var. Sayenizde çok güzel fikirler edindim. Hemen uygulayacağım.

3. Elli fikir arasından en çok hoşuma gidenler, ahşaplar bana hep daha az maliyeli gibi geliyor ve az maliyetle harikalar yaratabiliyorsun. Bu oldukça hoş sizlere teşekkür ediyorum

• İçeriğimiz hakkında güzel yorumlarınız biz çok teşekkür ederiz. Ahşap tasarımların modası hiçbir zaman geçmediği için uzun vadede kullanabilirsiniz.

4. Dümdüz bir bahçedense böyle hareketli bahçeler çok daha sıcak gözüküyor ve insanın hep orada vakit geçiresi geliyor. Bahçe küçük de olsa büyük de olsa orayı güzelleştirmek bizim elimizde.