Bebek Odası Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilmeli ?

Doğacak bebeğin odası çok önemlidir. Bebeğin sağlığı ve bebeğin gelişimi için bebeğin odası çok önemlidir. Aylar öncesinden başlayan hazırlık doğum zamanına da yaklaşınca daha da artmaktadır. Peki, bebek odası dekorasyonu için neler yapılmalı bir bakalım. Bebekler bizler için çok değerlidirler. Bebeğin gelişimi için gene aynı şekilde dekore kısmında çok dikkatli olmalıdır.

Doğacak olan bebeğin odasının güneş görmesi çok önemlidir. Bunun için bebeğin odası her zaman güneş gören bir yerde olması çok önem arz etmektedir. Bunun yanında bebeğin odası yoksa bebeğin yatağı her zaman güneş gören bir alanda olmalıdır. Bebeğin odasının zemini de gene aynı şekilde büyük önem arz etmektedir. Bebeğin odasının daha sıcak ve daha güzel olması için ahşap yer döşemesi çok önemlidir.

Bebeğin odasında eşyalar çok olmamalıdır. Bebeğin daha rahat ve annenin bebeği ile daha iyi ilgilenmesi için bebeğin odası daha geniş ve daha ferah olmalıdır. Avize sistemi de çok önemlidir. Bebeğin gözüne ışık gelmeyecek şekilde avize takılmalıdır.

Bebeğin mobilyaları her zaman daha sağlıklı ve daha güvenilir mobilyalar olmalıdır. Çünkü bebek her zaman uykusunda rahat olmaz bunun için bebeğin özellikle yatağı güvende olmalıdır.

Çocuğunuz her zaman küçük kalmayacaktır. Bunun için elbise dolaplı yatak tercih ediniz. Aksesuarlar yukarıda olacak şekilde ve özellikle bebeğinizin fotoları olacak olan fotoları tercih ediniz. Tüm mobilyalarınızı çocuğunuzun tırmanıp düşeceği olan eşyaların olmamasına dikkat ediniz. Bebeğin karyolası sallanabilen ve ayrıca daha rahat olabilecek karyola seçiniz.

1. Bebek odaları bir tek bana mı huzur veriyor bilmiyorum ama çok saf çok duru geliyorlar. Örnekleriniz de bir o kadar huzurlu ve güzel. Seviyorum bu sayfayı, bana birçok fikir de veriyor. Çok teşekkürler