Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri

Alt değiştirme ünitesi yada masası annelerin hayatını kolaylaştırın bir bebek odası parçasıdır. Özellikle de sezeryan doğum yapan anneler için çok kullanışlı bir üründür. Çünkü karındaki kesikten ötürü ağrıları vardır ve kolaylıkla eğilip kalkamazlar. Ben bugün size alt değiştirme ünitesi olarak daha çok duvara monte edilebilen modelleri göstermek istiyorum. Çünkü genellikle çocuk odaları küçük olur. Bu yüzden bebek odasında alandan kazanmak ve daha ferah bir dekorasyon için duvara sabitlenen alt değiştirme modellerini göstereceğim.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Kapattığınızda bir dolap gibi görünen açtığınızda ise bir alt değiştirme ünitesi olan oldukça kullanışlı bir bebek odası parçası. Hemde çok az yer kapladığı için her bebek odasında rahatlıkla kullanılabilir.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Duvara sabitlenebilen alt değiştirme ünitelerinin iki dezavantajı var. Bunlardan biri yerini bir daha değiştirmenizin pek mümkün olmaması yada zor olması. Bu yüzden alt değiştirme ünitesini bebek odasında nerede kullanacağınıza iyi karar vermeniz gerekir. Yani hangi duvara monte edileceğine iyi düşünmelisiniz. Yazımızın başında da dediğim gibi duvara sabitlenebilen alt değiştirme ünitelerini ben daha çok küçük çocuk odaları için öneriyorum. Eğer büyük bir çocuk odasına sahipseniz bu tarz alt değiştirme ünitesi kullanmanıza gerek yok. Portatif istediğiniz yere taşınabilen modelleri tercih edebilirsiniz.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Bu tarz alt değiştirme ünitelerinin özellikle içi şekildeki gibi raflı olan modellerini tercih etmeye çalışın. Çünkü bebek bezlerini, pişik kremini ve ıslak mendilinizi buralara koyarak bebeğinizin altını değiştirirken her şey elinizin altında bulunur ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan alt değiştirme ünitelerinde renk seçenekleri bulunmakta. Bebek odası mobilyalarına uygun renkte üniteleri tercih edebilirsiniz.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Alt değiştirme ünitesine dilerseniz şekildeki gibi minder koyabilir yada evinizde bulunan eski battaniyeleri kullanabilirsiniz.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Duvara sabitlenebilen alt değiştirme ünitesinin bir diğer dezavantajı ise çocuğunuzun düşmesini engelleyen bir kısmı yok. Çocuğunuz belli bir yükseklikte olduğu için altını değiştirirken sürekli göz kontrolü sağlamanız gerekir. Yani bebeğinizi kontrolsüz bir şekilde burada tutmanız onun güvenliği açısından çok sağlıklı olmaz.

Bebek Odası İçin Alt Değiştirme Üniteleri 1

Bir de bu şekilde portatif odanızda istediğiniz yere koyabileceğiniz alt değiştirme üniteleri mevcut. Şekildeki gibi üst kısım alt değiştirme için kullanılırken alt kısımlarda bulunan raflar bebeğinize ait malzemeleri koymak için depolama alanı sunuyor size. Bebek odası dekorasyonuna dair merak ettiğiniz her şeyi bebek odası kategorimizde bulabilirsiniz.

1. Merhaba sayfanızı incelerken bebekler için alt açma ünitelerinden birini çok beğendim, o kadar çok siteye baktım ama bulamadım lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler, hoşçakalın

2. Alt değiştirme ünitelerini otellerde görüyordum ama evde nasıl olur diye hiç düşünmemiştim 🙂 Özellikle sezeryan ile doğum yapmış anneler için gayet mantıklı. Böylece eğilmek zorunda kalmadan çocukların altını değişebilirler.

3. Gerçekten çok kullanışlı ve pratik gözüküyor. Yer de kaplamıyor gibi ve eşyaları da düzenli bir şekilde saklamak için ideal. Ben çok sevdim, düşünülebilir bir tasarım. Daha önce evde olanlarına rastlamamıştım.

• Merhaba Seher Hanım, bizler evlerimizde alt değiştirme üniteleri tercih etmiyoruz. Ama özellikle Avrupa’da çok yaygın. Doğum sonrası ayakta alt değiştirmek çok daha rahat. Bu yüzden ekonomik olarak müsaitlik varsa yaptırılmasını tavsiye ederim ?.

• Merhaba Ramazan Bey, henüz ürün satışımız bulunmamaktadır. Fakat bu konu üzerine çalışmamız devam ediyor. Tamamladığımızda sizlerle paylaşacağız.