Beyaz Ahşap Yemek Odası Takımı

Beyaz ve ahşap sevenleri,beyaz yemek masası,beyaz büfe,tamamlayıcı ayna ve ahşap sandalyelerle buluşturuyor sadeliğin ve doğallığın esintisini evlerinize getirmeye devam ediyoruz.

SAM_0513

6 kişinin rahatlıkla oturabileceği,masif kayın ağacından üretilen yemek masanızda misafirlerinizi huzurla ağırlayabilirsiniz.Fiziksel etkilere karşı dayanıklı olan akrilik bazlı boya ile boyandığı için uzun yıllar kullanabilirsiniz.Boyutlarına baktığımızda ise ekstra açılabilen kanadı ile uzunluğu 215 cm olabilmekte ve 87 cm genişliğindedir.

SAM_0514

Sandalyeler,masif ahşap olup,rengi antika verniktir.Sıkıldığınızda sandalyelerinizi siyaha boyayıp klasik,farklı renklerde boyayarak modern bir hava oluşturabilirsiniz.

SAM_0516

Ayarlanabilir raflardan oluşan beyaz büfe ve onunla bütünleşen beyaz çerçeveli ayna.Aynayı yatay olarak kullanabileceğiz gibi dikey olarak da kullanabilirsiniz.Aynanın etrafında güvenlik filmi bulunduğu için kırıldığında etrafa saçılmaz.Son olarak bu yemek odasını ikeada bulabilirsiniz ve ortalama fiyatları şu şekildedir.

Yemek masası  700 tl

Büfe  600 tl