Beyaz Avangarde Yemek Odası Takımı

Klasik motiflerin hakim olduğu, ayaklarda, kapaklarda ve kulplardaki işlemeleriyle evinize görsel açıdan zenginlik katabileceğiniz şık beyaz avangarde yemek odası takımı. Vitrin, gümüşlük, konsol, konsol aynası ve yemek masasından oluşan şık yemek odası tasarımında led aydınlatmalar kullanılarak estetik bir hava oluşturulmuştur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Yemek Masası

Şık bir tasarımı olan, kitabeli masa sistemi sayesinde 6-8 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilirsiniz. Yemek masası genişliği ortalama 190 cm, derinliği 90 cm, yüksekliği 79 cm dir. Şık kumaşlarla kaplanmış sandalyelerin genişliği 52 cm dir ve sandalye başlıklarındaki işlemeler, diğer ünitelerdeki işlemelerle birbirini tamamlamaktadır.

Konsol

SAM_1154

4 adet kapalı dolap ve 1 adet çekmeceden oluşan konsol, şık, dekoratif konsol aynasıyla birbirini tamamlamaktadır. Tüm kapaklarda ve çekmecelerde daha yavaş kapanmaları için stoplama sistemi kullanılmıştır.

Vitrin

SAM_1156

Cam raflardan oluşan şık vitrinde bardak takımlarınızı sergileyebilir, şık işlemeli kulplardan tutarak kapakları rahatça açabilirsiniz. Vitrinde 3 adet cam raf, 2 adet cam kapak kullanılmış olup, 112 cm genişliğinde, 45 cm derinliğinde, 177.50 cm yüksekliğindedir. Camlarda temperli cam kullanılmış ve ledler ile aydınlatma sağlanmıştır.

Gümüşlük

SAM_1153

Tek kapaklı ve işlemeli şık gümüşlükte aksesuarlarınızı sergileyebilir, cam kapakları sayesinde tozlanmasını önleyebilirsiniz. İç dizaynda kullanılan led aydınlatmaları diğer ünitelerde bulunan ledlerle beraber yakarak evinizde hoş bir hava oluşturabilir, klasikliğin ve şıklığın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu yemek odasının ortalama fiyatı ise 11.000 tl dir.