Beyaz Konsollar

Yemek odanızı işlevsel hale getiren, zerafet ve incelik katan konsol gruplarından, sizler için alternatif olabilecek ürünler sunmaya devam ediyoruz. Seçimimizi ferah renklerden yana yapıyor ve yazımıza beyaz konsollarla başlıyoruz.

beyaz konsollar

3 parça dolap sisteminden oluşan cam kapaklarıyla göz kamaştıran beyaz konsol, yemek odalarıçekici hale getirmek için şık bir tasarım.

beyaz konsol

Mükemmel işçilik gerektiren  zarif tarzı, ergonomisiyle cazip haline gelen farklı bir tasarım. 2 parçalı lake beyaz konsol seti, 2 kapaklı dolap ve 3 çekmeceden oluşmaktadır.

beyaz country konsol

Evinde vintage görünüm sevenler için, beyaz country konsol. 2 ahşap kapaklı dolap, 3 çekmece ve 12 tane şarap gözeneğinden oluşmaktadır. Kauçuk ahşaptan üretilen konsola beyaz kaplama yapılmış ve çekmece mekanizmalarında metal tercih edilmiştir.

Önceki İçerikCountry Tarzı Yemek Odası
Sonraki İçerikSarı Beyaz Yemek Odası

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

Please enter your comment!