Beyaz Lake Yemek Odası Takımları

Lake mobilyaları son zamanlarda sıklıkla duymaya başlamışsınızdır. Bu yüzden öncelikle isterseniz lake hakkında kısaca bilgi vereyim. Lake, ham mdf üzerine yapılan renkli ve renksiz seçenekleri olan boya uygulamasıdır. Lake ile kaplanan mobilyalar parlak ve pürüzsüz göründüğü için rağbet görmektedir. Ülkemizde beyaz lake kaplama mobilyalar en çok rağbet gören olduğu için bu yazımızda, beyaz lake yemek odası takımlarına yer verdik.

beyaz lake yemek odası takımı

6 kişilik beyaz  lake kaplama yemek masası, endüstriyel tasarım ödülü alan beyaz sandalyeler ve cam kürelerden oluşan çağdaş stil yemek odası takımı. Yemek odası takımları yazımızda kullandığımız tasarımlardan birinde, beyaz lake kaplama sandalyelere yer vermiştik. Dilerseniz bu yemek masasını o sandalyelerle de kombin yapabilirsiniz. “Yemek odası için ayırdığım alan küçük” diyenlere alternatif olabilecek tasarımlara  gidiyoruz şimdi.

beyaz lake yemek odası takımı (2)

Beyazı siyahlarla kombin ediyor ve 6 kişilik yemek masasında ağırlıyoruz sizleri. Sade sarkıt metalik aydınlatmayla ortamın havasını bozmuyor ve renkli yemek odası takımlarındaki tasarımlarımız kadar olmasa da beyaza biraz renk katıyoruz.

beyaz lake yemek odası takımı

Mavi halı ile renklendirilen bu yemek odası takımı, siyah beyaz olmak üzere iki farklı renk ve çeşit sandalyelerle kombine edilen beyaz lake yemek masası ve beyaz lake konsoldan oluşmaktadır. Konsol duvara monte edilerek ve bank sandalye kullanılarak minimal bir yemek alanı oluşturulmuştur.

1. lake yemek odası çok klas görünüyor, lake yemek odası fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba ne kadara mal olur aşağı yukarı teşekkürler