Cam Masalar Ve Renkli Sandalyeler

Evinde cıvıl cıvıl renkler isteyenlere, yeni alternatifler sunan dekorasyon fikirleriyle beraberiz.Gökkuşağını evinize getiriyor ve eğlenceli bir tasarım,sunuyoruz sizlere.
renkli seriler

Renkli sandalyeler,cam yemek masası,beyaz avize ve renkli tablodan oluşan eğlenceli bir tasarım.Yemek masasında,sıradan bir tasarım tercih edilirken dikkatler zarif ayaklardan ve farklı renklerden oluşan sandalyelere verilmiş ve meyvelerin konu alındığı renkli tabloyla tasarım bütünleştirilmiştir.

renkli seriler (2)

Farklı renk ve model grubundan oluşan yemek odası takımında,brno tarz sandelye grubunu tercih ederken yemek masasında camı ve konsolda beyazı tercih ediyoruz.Sandalyelerde farklı renklerden oluşan bir tasarım tercih ediyorsanız,dekorasyonda uyumu yakalamak için yemek masası ve konsolda daha sade renkler kullanmanız gerekir.

renkli seriler (3)

Şık ve yemek odasını renkli düşünenler için,koyu renklerden oluşan,sandalye ayak ve başlıklarında klasik desenler kullanılmış,cam yemek masasından oluşan 6 kişilik orjinal bir tasarım.Bu takımda dikkatimizi çeken renkli sandalyelerden ziyade,camda kullanılmış renkli geometrik çizimler.Masa ayakları ahşap olup cam sadece masa tablasında kullanılmıştır.

1. Renkli cam sandalyeler çok güzel görünüyor fakat kırılmalarından çok korktuğum için hiç almadım çocukların biraz büyümesini beklemem gerekecek sanırım 🙂

• Bu yazıda tercih ettiğimiz cam sandalye modelleri akrilik. Yani darbelere karşı dirençli. Almak için çocuklarınızın büyümesini beklemenize gerek yok ?.