Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri

Çocuklarınızın odalarında geçirdiği vakitleri daha eğlenceli ve farklı kılmaya ne dersiniz? Bunun için çocuklarınızın odalarına çadır düşünebilir, hatta sizler için seçtiğimiz bazı çadır tasarımlarını kendinizde yapabilirsiniz. Çocuk odası dekorasyonuna hareketlilik ve eğlence getirecek çadır tasarımlarını birlikte inceleyelim isterseniz.

çocuk odası için çadır

Evde kumaş ve çıtalardan kendinizin de yapabileceği çocuğunuz için eğlenceli bir çadır modeli.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çadır çocuk odası dekorasyonunda çocuklarınızın hayal gücünü geliştiren çok güzel bir fikir bence.

Çadırı sadece çocuklarınızın oyun oynadığı yer değil aynı zamanda kitap okuma köşelerine dönüştürebilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çadır yapmak için seçtiğiniz kumaşı, minderlerde de kullanarak çocuk odası dekorasyonunda rahat dinlenme köşeleri oluşturabilirsiniz.

çocuk odası dekorasyonu

Çadır boyutlarını çocuğunuzun yaşına göre yapabilirsiniz. 1 yaşındaki minikler için daha küçük ebatlarda çadır düşünebilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çadır sadece miniklerimiz için değil aynı zamanda onların oyuncakları içinde eğlenceli alanlar olabilir.

çocuk odası dekorasyonu

Çocuk odasında bir ormanda kamp kurmuş havası vermek için çadır ve çadır etrafında da oyuncaklara yer verebilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çadırı içinde oyuncakları kullanırken tepede farklı süslemeler yapabilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çadır içinde minderler yerine koltuk kullanabilir, çocuklarınızın kendini dinlendiği güzel konforlu alanlara dönüştürebilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Noel ışıklarla çadırınızı geceleri aydınlatabilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Eğlenceli Çadır Fikirleri 1

Çocuklarınız için yaptığı çadırları odanın bir köşesinde yada çocuklarınızın karyolalarının kenarlarına koyabilirsiniz. Çadır içinde daha rahat ve sıcak alanlar oluşturmak için battaniye deneyebilirsiniz. Hatta onların rahat bir uyku çekmesi için minder ve yastık koymayı düşünebilirsiniz. Çocuk odalarınızı güzelleştirmek için daha fazla öneri görmek isterseniz çocuk odası dekorasyonu kategorimizdeki diğer yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

1. Biz küçükken kanepe minderleriyle yapardık çadırları, üst üste koyar oyun alanı yaratırdık kendimize. Bunlar kadar güzel olmasalar da eğlenceli şeyler çıkardı ortaya 😀

• Merhaba Yağmur Hanım, bizde oğlumla yapıyoruz. Hemen yıkılıyor ama olsun ?. Çocuk odası çadır fikirlerinin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle çocuklarda alan duygusu oluşması ve kendi alanlarını belirlemeleri yönünde katkısı oluyor.