Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları

Her çocuğun sahip olmak isteyeceği şık, konforlu, modern ve trend genç odası dekorasyon örneklerini bu yazımızda listeledik. İşte çocuklarını hayal dünyalarını süsleyen ve birer tasarım harikası olan 12 farklı genç odası dekorasyonu...

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Çocuğunuzun küçük bir odası varsa, ona böyle bir genç odası dekore edebilirsiniz. Ranza tasarımlarında artık iki farklı yaşam alanını bir araya getiren modeller oldukça moda. Çalışma alanı ile yatağı altlı üstlü kullanabileceği, şık ve farklı bir örnek.

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Artık çocuk olmaktan çıkıp kendini genç hissetmeye başladığı yıllarda odasının dekorasyonu da oldukça önemlidir. Kızınız için ona şık tasarlanmış, konforlu bir genç odası dekorasyonu yaratmak istiyorsanız bu örnekten ilham alabilirsiniz.

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Belirli bir yaşa geldikten sonra artık ona pembe ya da mavi gibi klasik çocuk odası renkleri yerine, gençlere daha uygun renkleri tercih etmelisiniz. Kırmızı tonları hem kız hem de erkek odası dekorasyonunda tercih edebileceğiniz renkler.

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Dubleks bir eviniz varsa, çatı katını şık bir genç odasına dönüştürmeye ne dersiniz? Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Pembeden vazgeçemeyen kızlar için çocukluktan çıktığı, büyümeye başladığı yıllarda da dekorasyonda pembeyi tercih edebilirsiniz. Bu kez daha şık detaylar ile tam bir genç odası yaratabilirsiniz.

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Hemen her gencin sahip olmak isteyeceği bir genç odası dekorasyonu

Çocukların Hayal Dünyalarını Süsleyen Tasarım Genç Odaları 1

Tam da çocuğunuzun istediği gibi bir genç odası dekore etmek istiyorsanız, hobilerini ve sevdiği şeyleri odasının dekorasyonunda kullanmayı ihmal etmeyin. Farklı tasarım genç odası dekorasyon örnekleri için şunları da beğeneceksiniz;

1. özel tasarım genç odaları çok pahalıya mı gelir sizce? Şu yerin içine giren yatak var ya “https://www.yemekodasi.com/wp-content/uploads/2016/08/Cocuklarin-Hayal-Dunyalarini-Susleyen-Tasarim-Genc-Odalari-01-5-674×1024.jpg” bu mesela gerçekten çok güzel görünüyor, bunu yaptırmaya kalksak aşağı yukarı ne kadara mal olur bilgisi olan yazabilirse teşekkür ederim

• Merhaba, çocuk odanıza yaptıracağınız zemine gömülü yatağı, zemini yükseltirek yaptırabilirsiniz. Fiyat kullanmak istediğiniz malzeme türüne göre değişkenlik gösterir.

2. Çatı katı harika olmuş. Benim hiç böyle modern odalarım olmadı maalesef ama mutluyduk 🙂 Çocuklarıma kısmet inşallah, en güzelleri çocuklarımızın olsun değil mi? 🙂