Dekoratif Masa Örtüleri

Yemek odasıdekoratif masa örtüleri ile sonbahara hazırlıyoruz. Yemek odası dekorasyonunda masa örtüleri en çok kullandığımız aksesuarlardan biridir ve çoğu zaman sadece beğendiğimiz için alırız. Yemek odası dekorasyonuna uyum sağlayıp sağlamadığını pek düşünmeyiz. Bu yüzden bugün yemek odası için uygun masa örtüsü modellerine birlikte bakacağız.İlk olarak rengarenk yemek odası isteyenler için dekoratif, renkli masa örtülerine bakalım isterseniz.

Renkli Masa Örtüleri

dekoratif-masa-ortuleri

Yuvarlak yemek masasına renkli ve çiçek desenli masa örtüsünü sererek eklektik yemek odası oluşturabilirsiniz. Beyaz yemek masasıyla kullanabileceğiniz, renkli köşe koltukla güzel bir kombin yapabileceğiniz masa örtüsü. Etrafına hafif danteller geçirilerek retro bir görünüm katabilirsiniz.

dekoratif-masa-ortuleri-1

Dikdörtgen yemek masasıyla kullanabileceğiniz, turuncu, nar çiçeği, pembe ve mavi çiçeklerden oluşan renkli masa örtüsü yemek odanıza baharı müjdeliyor.Yemek masanızın üstüne aynı boylarda cam kestirerek hem masa örtüsünün çabuk kirlenmemesini hem de uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Sade Masa Örtüleri

dekoratif-masa-ortuleri-2

Yemek odasında sadelikten yanaysanız ve o şekilde kombinasyon varsa ya tek renkler yada en fazla iki renk kombinasyonunu tercih etmelisiniz. Yukarıdaki masa örtüsü gibi seçim yaparak sade renklerle ağır bir yemek odası oluşturabilirsiniz. Polyesterden üretilen dikdörtgen yemek masası örtüsünün temizlenmesi oldukça kolaydır. Fabrika üretimi olduğu için çamaşır makinesinde kolaylıkla yıkanabilir.

dekoratif-masa-ortuleri-3

Siyah sandalyelerle kombin yapabileceğiniz, yuvarlak yemek masasıyla kullanabileceğiniz, şık masa örtüsü. Parlak puantiyeli kumaştan üretilmiş masa örtüsü oldukça büyük. Hemen hemen her boydaki yuvarlak yemek masası ile kullanabilirsiniz.

dekoratif-masa-ortuleri-4

Dikdörtgen yemek masasıyla kullanabileceğiniz, yemek odasına ferahlık katacak beyaz masa örtüsü. Beyazı biz kadınlar pek tercih etmeyiz.Çünkü çabuk kirlenir ve hemen kir belli eder. Ama beyazdan da vazgeçemiyorsanız yemek masasının üstüne cam kestirerek kullanabilirsiniz.

dekoratif-masa-ortuleri-5

Şifon kumaştan üretilen krem masa örtüsü, kare yemek masaları için ideal. Yemek odası dekorasyonunuzu lüks gösterecek bir seçim. Siyah sandalyeler kullanarak uyumu yakalayabilirsiniz. Fotoğraflardan da anladığımız üzere masa örtüleri yemek odası dekorasyonunu çok fazla değiştiriyor. Şifon seçimler yaparak yemek odasına lüks bir hava verirken, çiçekli desenlerin kullanıldığı seçimlerde sevimli yemek odalarına geometrik çizgilerle modern yemek odasına, dantellerle retro yemek odasına dönüştürebilirsiniz. Tek yapmanız gerek nasıl bir yemek odası istediğinize karar vermeniz.

Önceki İçerikYemek Masası Örtüleri
Sonraki İçerikBeyaz Yemek Odası
Merhaba, 1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu'na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.