Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları

Doğal taş görünümü ile evin iç ve dış mekanlarda tercih edebileceğiniz, şık ve modern uygulamalar olan dekoratif mermer uygulamaları, kullanıldığı mekana daha lüks ve daha gösterişli bir hava katıyor. Genellikle banyo ve mutfaklarda tercih edilse de, değişen dekorasyon trendleri ile birlikte bu uygulamalar ile evin her odasında karşılaşmaya başladık. İşte onlardan bazıları…

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Salon dekorasyonunda dekoratif mermerler son dönemde oldukça trend. Halılar artık rafa kalkıyor, dekoratif mermer uygulamaları ile mekan çok daha zengin ve modern bir görünüme kavuşuyor.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Banyonuzda köklü bir değişikliğe ihtiyacınız varsa, zemini de işin içine katmayı unutmayın. Farklı ve dekoratif mermer uygulamaları ile banyo dekorasyonunuzda yenilik yaratın.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Evin her odası için onlarca farklı seçenek sunan mermer uygulamaları, özellikle salon dekorasyonunda mekanın havasını bir anda değiştirebilecek bir güce sahip.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Yalnızca evlerde değil, bu uygulamalar hastaneler, oteller, mağazalar, bankalar ve daha birçok kamuya açık alanlarda da tercih ediliyor.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Mutfak dekorasyonunda değişiklik yapmak istiyorsanız, dekoratif mermer uygulamalarını da işin içine dahil etmeyi unutmayın.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Evinizin antre kısmında da bu dekoratif uygulamaların gücünden yararlanabilirsiniz. Fotoğraftaki gibi büyük bir antreniz olmasa bile, çok şık bir alan yaratacaktır.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Mermer uygulamaları ile lüks bir banyo dekorasyonuna ideal bir örnek.

Dekoratif Mermerler ve Mermer Uygulamaları 1

Halıya alerjiniz var ya da evde halı kullanmak istemiyor musunuz? O zaman dekoratif mermerler arasında işlemeli ve tasarım uygulamalarını da tercih edebilirsiniz.

Şunlara da bakmadan geçmeyin;

1. Salonda mermer ilk kez görüyorum, ilginç doğrusu. Fakat baya yakışmış, beğendim. Ben ahşap kullanıyorum ama mermer kullanacak olursam kesinlikle sayfanızdan yararlanacağım. Hangi renk mobilyalarla ne şekil mermerler kullanılır onunla da ilgili bilgi verebilir misiniz?

• Merhaba Sevay Hanım yorumlarınız için teşekkür ederiz ?. Ev dekorasyonunda mermer kullanımı da halı gibi, koyu renkli mobilyalarla daha açık renkte mermer uygulamaları tercih edilebilir.