Dekoratif Tavan Kaplama

Yaşadığınız mekanda değişiklik yaparken tavan dekorasyonuna da önem veriyor musunuz? Salon, yatak odası, antre ya da evin her alanında tercih edebileceğiniz, uygulanılan alana şık ve modern bir görünüm kazandıran onlarca farklı seçeneği ile en güzel dekoratif tavan kaplama seçeneklerinden bazılarını bu yazımızda listeledik…

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-13

Salonunuzu baştan aşağı yenilemeden de daha farklı, daha dikkat çekici, daha lüks ve daha modern bir alan yaratabilirsiniz. Zevkinize uygun dekoratif tavan kaplama modelleri ile evinizin havasını değiştirin.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-2

Yine şık ve gösterişli bir tasarım. Hem salon hem de oturma odası gibi alanlarda tercih edebileceğiniz bu şık kaplama, modern ve lüks görüntüsü ile oldukça havalı görünüyor.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-3

Gösterişli bir tavan kaplama, evinizin dekorasyonu için tercih edebileceğiniz seçeneklerden. Fotoğraftaki gibi yüksek tavanlı bir eviniz varsa, siz de avizenin yer aldığı alanda bu şekilde bir tasarım tercih edebilirsiniz.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-4

Dekoratif tavan kaplamalar, yalnızca evlerde değil, otel, mağaza gibi alanlarda da sıkça karşımıza çıkıyor. Kullanıldığı mekana daha lüks ve daha gösterişli bir görünüm kazandıran bu alternatifleri siz de kullanabilirsiniz.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-5

Ben daha modern bir tasarım arıyorum diyorsanız, tam da size göre bir tasarım.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-6

Yine modern, zarif ve şık bir tavan kaplama modeli…

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-7

Dekoratif tavan kaplama seçeneklerini yalnızca iç mekanlarda değil, kış bahçesi ya da balkon gibi dış mekanlarda da ortama daha şık bir görünüm kazandırmak için tercih edebilirsiniz.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-8

Yatak odası da bu tarz alternatifleri değerlendirebileceğiniz mekanlardan. Klasik mobilyalar ile dekore edeceğiniz yatak odanızda tercih edeceğiniz dekoratif tavan kaplama modelleri ile çok daha şık bir yatak odasına kavuşun.

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-9

Ayrıca şu modellerden de ilham alabilirsiniz;

dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-10 dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-11 dekoratif-tavan-kaplama-modelleri-12

1. Şu resimdeki tavan kaplama daha güzeldir diyemiyorum. Hepsi şık ve gösterişli. Acaba 55 metrekare bir salon için bu şekilde tavan kaplamaları ne kadar tutuyor?

• Merhaba, işçilik daha çok anladığım kadarıyla istediğiniz modelde. O yüzden daha fazla fiyat çıkmış olabilir. Arkadaşlarımıza fikir olması açısından ortalama fiyat bilgisi verirseniz seviniriz.

2. Peki mesela alçak tavanlı evler için nasıl modeller önerirsiniz? Çünkü bu kadar yüksek tavanlı değil benim evim ve tavan kaplamaları odamı daraltır mı daha çok? Emin olamadım, beğendim ama yaptıramayacağım galiba 🙁

• Merhaba Sezen Hanım, evimin en kalt katı mutfak ve sizin ki gibi alçak tavan. Komple kartonpiyer ile tavan kaplama yaptırdık çok da güzel oldu. Ama yine de içinize sinmiyorsa tavan kaplama yaptıracağınız odanın fotoğraflarını bize yazın bölümümüz aracılığıyla gönderebilirseniz inceleyebiliriz. Nasıl bir tavan kaplama modeli düşünüyorsunuz?