Doğtaş Yemek Odası

Günaydın arkadaşlar,

Bugün sizlere mobilya dünyasında bilinen bir marka olan doğtaş mobilyanın yemek odası modellerini tanıtmak istiyorum.

Private Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi

Mermer görünümlü estetik bir yüzeye sahip olan yemek masası ve konsol, poliüretan turuncu sandalyeler, konsol aynası ve dilerseniz kitaplığı da düşünebileceğiniz private yemek odası takımı. Hem çekmece hem de kapaklı dolap olarak tasarlanan konsolun iç hacmi eşyalarınızı alabilecek genişliktedir. Ayrıca konsolda yerden yüksek metal ayaklar tercih edildiği için temizlik sırasında kolaylık sağlamaktadır. Kısaca ünitelerin ölçülerinden bahsedecek olursak yemek masasının genişliği, 180 cm, yüksekliği 78,8 cm, konsolun genişliği, 226,8 cm, yüksekliği 69 cmdir. Kitaplık hariç 6 adet sandalye ile düşünüldüğünde private yemek odası takımının fiyatı 5.150 TL’dir. Kitaplığın fiyatı ise 1.250.00 TL’dir.

Country Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi-1

6 kişilik yemek masası, çiçekli sandalyeler, konsol, konsol aynası ve geniş bir vitrinden oluşan country yemek odası takımı. Konsol ve vitrin kapaklarında eskitme metal kulplar tercih edilmiştir. Sandalye döşemelerinde ise doğtaş farklı desen ve renk seçenekleri sunmaktadır. Kapakları çarpmalara karşı koruması için yavaşlatıcı menteşe sistemi kullanılmıştır. Country yemek odası takımında meşe, aytaşı ve mat biancorenk olamak üzere 3 renk kombinasyonu uygulanmıştır. Aytaşı, mobilyaların gövde kısmında, meşeyi üst yüzeylerde, mat biancorenk ise klapalarda kullanılmıştır. Konsol, konsol aynası, vitrin, yemek masası ve 6 adet sandalye düşünülerek hesaplandığında country yemek odası takımının fiyatı 7.250 TL’dir.

Retro Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi-2

Son yıllarda çok moda olan retro yemek odasını doğtaş mobilyada da görmekteyiz. Sabit ceviz yemek masası, konsol, dresuar ve 6 adet sandalyeden oluşan retro yemek odası takımı. Sadece ceviz rengin hakim olduğu retro yemek odası takımında kapak ve çekmecelerde kulp yerine 45 derece kesilmiş kenarlar kulp görevi görmektedir. Bu takımda en çok hoşuma giden yüksek açılı ayaklar ve geometrik detaylar. Her şey o kadar sade ki bu yemek odası yemek yerken dinlendirir insanı. Dresuar, 6 adet sandalye, yemek masası ve konsol düşünülerek hesaplandığında retro yemek odası takımının fiyatı 4.205 TL’dir.

Brenda Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi-3

Kafkas meşe ve karamel renk kombinasyonundan oluşan brenda yemek odası takımı. Takımın içerisinde, yemek masası, renkli sandalyeler, konsol ve konsol aynası bulunmaktadır. Konsol kapaklarında eskitme metal kulplar tercih edilirken yavaş kapanmasını sağlayan tandem ray ve yavaşlatıcı menteşeler kullanılmıştır. İnce, zarif görünümü ve ahşap modül ayaklarıyla retro stilin modern bir dokunuşudur. Brenda yemek odası takımının fiyatı 4.234 TL olup 9 taksitli fiyatı 4.670,00 TL’dir. Yemek odasında dekorasyonunda kitaplık uygulamalarını seviyorum. Kitaplığın fiyatı ise 1.895,00 TL’dir.

Flat Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi-4

Ceviz, hardal, koyu gri ve kum taşı renk kombinasyonundan oluşan flat yemek odası takımı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve vitrinden oluşan modern yemek odasının mobilya kapaklarında füme cam kapaklar, spot ışıklar kullanılmıştır.

dogtas-yemek-odasi-5

Konsol modülünde sürgülü yüzey altında özel kaşıklı bölüm bulunmaktadır.

Bianco Yemek Odası

dogtas-yemek-odasi-6

Beyaz yemek masası, sandalyeler, konsol, konsol aynası ve vitrinden oluşan bianco yemek odası takımı. Vitrinde gizli çekmeceler ve led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Masa ve sandalyede metal ayaklar kullanılmıştır. Bu beyaz modern yemek odası takımının fiyatı 5.815,00 TL’dir.

1. Doğtaş Yemek odaları gerçek kaliteli oluyor. Evimin rengiyle en uyumlu yemek takımını daha geçen sipariş verdim ve düşündüğümden daha uyumlu bir görünüm yakaladım.

2. Retro yemek odası harika harika. Renkleri de desenleri de ayrı güzel. Hele o konsola nasıl bayıldım anlatamam. Keşke yeni sezon olsaydılar, o yemek odasını almayı düşünebilirdim. Yeni sezon yemek odalarını da paylaşabilir misiniz acabaaa?

• Merhaba Şenay Hanım, yeni sezon yemek odası nasıl düzenlenir modelleri için bir içerik hazırlayacağız. Bu arada yemek odasında retro tasarımları bende çok seviyorum ?.