Eğlenceli Duvar Stickerları İle Çocuk Odası Dekorasyonu

çocuk odası dekorasyonu

Çocuk odası dekorasyonu için bugün duvar stickerlarını kullanacağız. Eğlenceli duvar stickerları ile çocuk odalarınızı hem renklendirebilir hem de onların hayal dünyalarını zenginleştirebilirsiniz. Eğer çocuk odası duvar dekorasyonunda stickerları kullanmayı düşünüyorsanız seçtiğimiz dekorasyon örnekleri sizlere alternatif fikirler sunabilir.

çocuk odası stickermodelleri

Kız çocukları odasında genelde duvarda renk olarak pembe kullanırız. Pembe duvarlar için çocuğunuzun karyolasının bulunduğu duvarda koyun resimli duvar kağıdı düşünebilirsiniz. Kız çocukları için duvar çıkartmaları genellikle çiçek, barbie, kelebek gibi daha narin desenlerden oluşur.

çocuk odası stickermodelleri

Duvar çıkartmaları çocuk odası duvarlarını süslemek için harika bir yoldur. Ayrıca duvar çıkartmaları çocuk odası duvarlarını daha renkli görünmesi ve çıplak durmaması için güzel bir dekorasyon fikridir. Duvar kağıdı kullanmak ekstra bir çaba yada usta tutmanızı gerektirirken duvar çıkartmasını siz kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Hem de diğer duvar dekorasyon fikirlerine göre oldukça ucuz bir uygulama.

çocuk odası dekorasyonu

Erkek çocuk odaları için duvar çıkartmaları genellikle bir çizgi kahraman, araba yada uçak desenlidir. Ama tabi ki duvar stickerı seçerken en güzeli çocuğunuzla birlikte bu kararı vermektir. Onun sevdiği modeli seçmeli ve duvarlarınıza uygulamalısınız. Böylelikle çocuğunuzun bir birey olduğunu keşfetmesini sağlarken odasında daha keyifli vakit geçirmesine yardımcı olmuş olacaksınız.

çocuk odası stickermodelleri

Çiçek desenleri yada çizgi karamanlar dışında öğretici ve eğitici duvar çıkartmaları da düşünebilirsiniz. Örneğin bir dünya haritasını gösteren duvar çıkartması ile çocuğunuzun ufkunun genişletebilir, onlardaki merak duygusunu gelişimine katkı sağlayacak şeylere yönlendirebilirsiniz.

çocuk odası dekorasyonu

Yada çocuklarımıza duvar stickerları ile gezegenleri öğretmeye ne dersiniz.

çocuk odası dekorasyonu

Uzay temalı bir başka duvar sticker modeli.

çocuk odası dekorasyonu

Ergenlikteki kız çocukları kendini bakmaya ve süslenmeye başlar. Bu dönemdeki kız çocuklarımızın hoşuna gidebileceği bir duvar çıkartması.

çocuk odası stickermodelleri

Çocuk odası dekorasyonuna doğa ve yeşil bir tema eklemek istiyorsanız bu duvar stickerı tam size göre. Çocuğunuza hayvan ve doğa sevgisini aşılamak için alternatif bir duvar çıkartması modeli.

çocuk odası stickermodelleri

Doğa, deniz ve köy hayatını anlatan duvar sticker modeli.

Eğlenceli Duvar Stickerları İle Çocuk Odası Dekorasyonu 1

Çocuklarınıza balıkları öğretmeye ne dersiniz. Bunun için bu tarz bir duvar sticker modelinden yararlanabilirsiniz.

çocuk odası duvar dekorasyonu

Çocuklarınıza harfleri öğretmek için eğitici duvar sticker modellerini düşünebilirsiniz. Örneğin hem renk hemde harflere karşı algısının gelişmesi için bu tarz bir duvar sticker modeli düşünebilirsiniz.

Çocuk odası için eğitici duvar stickerları

Okul çağındaki çocuklarımıza matematik sevgisini aşılamak, işlem yapma kabiliyetini arttırmak için bu tarz bir duvar çıkartmalarından faydalanabiliriz. Çocuğunuza en uygun duvar temasını seçerek çocuk odalarınızı süsleyebilirsiniz. Üstelik bu süslemeler ile çocuklarınızın eğitimine katkı da sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın odasını güzelleştirecek daha fazla alternatif fikir için çocuk odası isimli kategorimizdeki yazıları inceleyebilirsiniz.

1. Çocuğum minyonlara bayılıyor. Sizlere çok teşekkür ederim beni harika bir fikirle tanıştırdınız en kısa zamanda çocuğum için gerçekleştireceğim bir dekorasyon fikri.

2. Bazıları odayı bir çizgi film karesi gibi göstermiş, çok yaratıcı. Özellikle minyonlu ve dünya haritalı olanı çok sevdim. Böyle basit ama yaratıcı fikirlerle evimizi renklendirmek çok kolay aslında. Seviyorum bu tarz şeyleri