El Yapımı Mumluklar

Evinizin romantik aksesuarları el yapımı mumluklarla sonbahar akşamlarında, yemek odalarınızı daha sıcak ve samimi hale dönüştürebilirsiniz. Başlık gözünüzü korkutmasın, az çok el yatkınlığınız varsa başarabileceğiniz tasarım örnekleri sunacağım sizlere. En basitiyle başlayalım isterseniz.

el-yapimi-mumluklar

Kalın kabuklu kivinin, içi oyularak ve içine tarçın kokulu bitkisel mum koyularak oluşturulan, el yapımı kivi mumluk. Evlerinizde sizler rahatlıkla bu mumluğu yapabilirsiniz.

el-yapimi-mumluklar-1

Evlerinizde kırdığınız, yumurta kabuklarını atmayın işe yarıyor, el yapımı yumurta mumluk. Yumurta kabuklarına mumları yerleştirin ve istediğiniz renklere boyayın.

el-yapimi-mumluklar-2

Çevre dostu, tek kullanımlık el yapımı kabuklu mumluklar. İhtiyacınız olanlar, deniz kabuğu, parfüm yağı, soya balmumu.

el-yapimi-mumluklar-3

Turuncu, kahverengi ve altın detaylar kullanılarak oluşturulan rustik el yapımı mumluklar, rustik yemek odaları için tamamlayıcı bir aksesuar. İhtiyacınız olan şeyler, boya, parafin mum, saf pamuk fitilleri.

el-yapimi-mumluklar-4

Krem ve sarı zemin üzerine kırmızı lale motifleri işlenerek oluşturulan, el yapımı mumluk. İhtiyacınız olan şeyler, mumu koyabileceğiniz pürüzsüz alüminyum bir kap, pamuk fitilleri, parafin ve boya.

Önceki İçerikKlasik Beyaz Konsollar
Sonraki İçerikDekoratif Aynalar

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

1 YORUM

Please enter your comment!