En Güzel 18 Palet Kitaplık Fikirleri

palet kitaplık

Ev dekorasyonunda rustik tarz objeleri seviyorsanız, paletten yapılan yada yapabileceğiniz kitaplık fikirleri eminim çok hoşunuza gidecektir. Oldukça ucuz bir fiyata satılan paletleri alarak ev dekorasyonuna rustik eklentiler yapabilirsiniz. Paletten yapabileceğiniz eşya modeli oldukça fazladır. Fakat biz bugün sadece paletten yapılan kitaplık modellerini ele aldık. Palet kitaplık fikirleri ayrıca bir geri dönüşüm projesi olduğu için ekolojik dengeye de olumlu katkı sağlayacağınız kesin.

1) Piramit Palet Kitaplık

palet kitaplık

Paletten üçgen şeklinde bir kitaplık yaparak evinizin istediğiniz bölümünde dekore edebilirsiniz. Paletten yaptığınız kitaplıklara rustik değil de modern bir görünüm kazandırmak istiyorsanız palet kitaplıkları ahşap boyası ile boyayabilirsiniz.

2) Rustik Palet Kitaplık

palet kitaplık modelleri

Paletleri dikine birleştirerek yapabileceğiniz rustik palet kitaplık modeli. Basit paletler ile eviniz için eşsiz mobilyalar yapabilirsiniz. Eşsiz diyorum çünkü bunlar sizin yorumunuzla bütünleşen mobilya parçaları olacak.

3) Çocuk Odası İçin Palet Kitaplık

palet kitaplık modelleri

Çocuğunuzun bir kitaplığa ihtiyacı varsa şekildeki gibi odasında dekore edebileceği orijinal tasarıma sahip bir kitaplık yapabilirsiniz. Hatta dekorasyonu renklendirmek için paletleri takacağınız duvarları kırmızıya boyayarak vurgu yaratabilirsiniz.

4) Dekoratif Palet Kitaplık

palet kitaplık fikirleri

İki paleti yan yana birleştirip beyaz ahşap boyası ile boyayarak dekoratif bir kitaplık yapabilir, salonda, oturma odasında yada çalışma odasında dekore edebilirsiniz. Bu tarz bir kitaplığı evinizin bütün odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Salon yada oturma odasında dekore etmeyi düşünüyorsanız üst kısmını abajur gibi aydınlatma aksesuarlarıyla süsleyebilirsiniz.

5) Basit ve Kullanışlı Palet Kitaplık

palet kitaplık fikirleri

Birazda kendi çalışma odanız için kitaplık yapmaya ne dersiniz? Şekildeki kitaplık yapımı oldukça basit, basit olduğu kadarda kullanışlı bir kitaplık modeli.

6) Bu Palet Kitaplık Çok Orijinal

palet kitaplık fikirleri

Palet kitaplık fikirleri çok az maliyetle sizlere kitaplık için alternatif çözümler sunabilen tasarımlardır. Tabi ucuz maliyet içinde emeğinize ihtiyaç var. Palet kitaplık çalışmaları hem boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz güzel bir uğraş hem de eviniz için ucuz dekorasyon objeleri.

7) Sanatsal Palet Kitaplık Tasarımları

palet kitaplık fikirleri

Paletlerden daha sanatsal bir çalışma yapmak istiyorsanız hayal dünyanızı çalıştırmanız gerekecek. Birazcık uğraş ve güzel bir planla modern ve dekoratif çizgilere sahip palet kitaplıklar yapabilirsiniz.

8) Renkli Palet Kitaplık

paletten renkli kitaplık

Yine çocuğunuzun odası için tasarlayabileceğiniz renkli palet kitaplık modeli. Şekildeki gibi paletlerden yaptığınız basit kitaplığı çocuk odası dekorasyonuna uygun renklerde boyayarak çocuğunuzun odasını hareketlendirebilirsiniz.

9) Ufaklıklar İçin Kullanışlı Palet Kitaplık

küçük palet kitaplık

Çocuğunuzun odasında kitaplık için yeterli alan yoksa şekildeki gibi duvara sabitlenebilen basit ve kullanışlı bir kitaplık yapabilir, çocuğunuzun zevkine uygun renklerde boyayabilirsiniz.

10) Bu Odada Her Şey Paletten

palet kitaplık

Palet mobilyalardan oluşan çocuk odası dekorasyonu. Palet çalışma masası ve duvara sabitlenen palet kitaplıklar bu odada palet mobilyadan neler yapabileceğiniz hakkında size fikir verebilecek pek çok çalışma var.

11) Portatif Palet Kitaplık

tekerlekli palet kitaplık

Çok fazla kitabınız varsa ve büyük bir kitaplığa ihtiyacınız varsa şekildeki gibi bir palet kitaplık modelini düşünebilirsiniz. Üstelik kitaplığın altına tekerlekler takarak evinizin bir çok noktasına rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

12) Minik Palet Kitaplık

küçük palet kitaplık

Odanızda sadece küçük bir kitaplığa ihtiyacınız varsa ve çok fazla yer kaplamasını istemiyorsanız şekildeki gibi küçük bir kitaplık yapabilir ve dolabınızın üzerinde dekore edebilirsiniz. Hatta dolabınızla güzel bir kombin yakalamak için dolabınızla aynı renklere boyayabilirsiniz.

13) Merdiven Palet Kitaplık

merdiven şeklinde palet kitaplık

Orijinal tasarımları seviyorsanız şekildeki gibi paletlerden merdiven şeklinde kitaplık yaparak evinizde dekore edebilirsiniz.

14) Duvara Sabitlenebilen Palet Kitaplık Modeli

palet kitaplık

Duvara sabitleyerek kullanabileceğiniz bir başka basit ama kullanışlı palet kitaplık modeli.

15) Hem Kitaplık Hem Çalışma Masası

palet kitaplık modeli

Çocuğunuzun odasında hem çalışma masası hem de kitaplık olarak kullanabileceği palet mobilya.

16) Palet Kitaplık Ve Kombin Sandalyesi

En Güzel 18 Palet Kitaplık Fikirleri 1

Çalışma odanız için paletlerden hem şekildeki gibi bir kitaplık yapabilir hem de fotoğraftaki gibi bir sandalye yaparak güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.

17) Renkli Palet Kitaplık Fikri

En Güzel 18 Palet Kitaplık Fikirleri 1

Renkli palet kitaplık modelleri için bir başka önerimizde yeşil ve mor kombinasyonu.

18) Tek Raflı Palet Kitaplık

En Güzel 18 Palet Kitaplık Fikirleri 1

Paletleri değerlendirerek yapabileceğiniz kitaplık modellerinden en çok beğendiklerimizi sizler için bir araya getirdik. Umarım hoşunuza giden çalışmalar vardır. Yazımızın başında da dediğimiz gibi paletten yapılan çalışmalar aynı zamanda birer geri dönüşüm projesidir. Sitemizde yer alan daha farklı geri dönüşüm projeleri için ilgili kategorimizdeki yazıları inceleyebilirsiniz.

1. Hepsi gerçekten çok güzel kitaplık süsleme için kendin yap projeleri var mı ya da buralarda nasıl süsler tercih etsem daha iyi olur aylin hanım

• Merhaba Mihriban Hanım, hali hazırda bu tarz bir yazımız olmamış. Kitaplıklarda ahşap figürler, yıldızlar çok tercih ediliyor aslında. Fikir olması açısından ahşaba yıldız deseni verip boyayarak kitaplığınız için güzel bir süs yapabilirsiniz.

2. mrb paletten mobilyalar çok güzel oluyor bunlardan örnek var mı gösterebileceğiniz birde nereden satın alabilirim bunları bulamadım bir türlü

• Merhaba, hazır palet mobilya mı yoksa paletten kendiniz mi yapmayı düşünüyorsunuz? Palet mobilyalar artık çok yaygın rahatlıkla temin edebilirsiniz.

• mrb paletlerle mobilya derken hazırlarını satın almak istiyorum aylin hanım evet ayrıca baya varmış internetten baktım sipariş vereceğim teşekkürler

• Merhaba, umarım gönlünüze göre bir model bulabilirsiniz. Yine palet mobilya dekorasyon sürecinde aklınıza takılan sorular olursa bizlere yazabilirsiniz 🙂

3. Merhaba palet dekorasyon sizce salonda güzel durur mu. İlginç gelebilir ama koltuklarımı palet dekorasyon yapmak istiyorum, üzerine de minder koyacağım köy evlerini çok seviyorum öyle bir görünüm olsun istiyorum. sedir gibi olacak yani palet dekorasyon koltukların üstü sizce nasıl duracak umarım anlatabilmişimdir

4. Çıldırıyorum çok güzelleeer. 10. fotoğrafı en çok beğendim. Orijinal gözüküyor, hem de salaş. Çok başarılı bir geri dönüşüm projesi olmuş, hepsi öyle. Kesinlikle denenmeli, çok teşekkürler 🙂

• Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz ?. 10. fotoğraftaki gibi bir palet kitaplık yaptırırsanız fotoğraflarını bekliyoruz ?.