Erkek Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

Erkek bebek odası dekorasyonu

Bebeğinizi heyecanla kucağınıza almaya beklerken büyük bir dikkatle ona dair bütün ihtiyaçları gidermek için hazırlıklara başlarsınız. Onun için alış-veriş yaptıkça heyecanınız katlanarak artar. Eminim onun için alacağınız küçücük bir çorap gözlerinizin dolmasına yetecektir. Ve onlar için en büyük hazırlıkta bebek odalarıdır. Bizlerde bugün erkek bebek bekleyen anne adaylarımız için fikir oluşturabilecek birbirinden güzel dekorasyon fikirlerini bir araya getirdik. Umarım hayallerinizi yakalayabilecek erkek bebek odası dekorasyon örnekleri sunabiliriz.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Erkek bebek deyince ister istemez mavilere yöneliyoruz. Beyaz beşik, koyu mavi şifonyer, kırmızı etkinlik masası, mavi nevresim takımı ve duvarda yıldız süslemesinden oluşan erkek bebek odası dekorasyonu.

Erkek Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri 1

Mavi ve pembe gibi cinsiyet farkı yaratan renklerden ziyade toprak tonları tercih edebilirsiniz. Duvarda isminin baş harfini gösteren bir aksesuara ve resimlere yer verebilirsiniz.

Erkek Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri 1

Gri ve mavi tonlarından oluşan bebek odası dekorasyonu. Bebek odasını dekore ederken kesinlikle kendiniz için bir emzirme koltuğu yada sandalyesi koymayı ihmal etmeyin. Özellikle geceleri bu koltuklar çok işinizi görecektir. Hatta koltuk önünde ayağını uzatıp dinlenebileceğiniz bir puf bulunsun.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Star Wars tutkunu ebeveynler için en güzel dekorasyon örneği olsa gerek. Tutkunu olduğunuz şeyleri ona aşılamak için bebeklikten başlayabilirsiniz 🙂

Erkek Bebek odası dekorasyonu

Aslına bakarsanız bu duvar temasını kız bebeğinizde de kullanabilirsiniz. Yani ilk çocuğunuz erkek ve ikinci çocuğunuzun kız olması durumunda duvarları değiştirmenize gerek kalmaz. Bebe mavisi ve beyazdan oluşan ferah bir bebek odası duvar dekorasyonu olmuş. Dilerseniz ismini duvara yazdırabilirsiniz.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Beyaz beşik, dolap ve mavi duvarlardan oluşan erkek bebek odası dekorasyonu. Miniğimiz oturmaya başladığında kullansın diye küçük bebek koltuğu da unutulmamış.

Erkek Bebek Odası Dekorasyonu

Çocukların hayal dünyalarının ne kadar zengin olduğunu hepimiz biliriz. Bu yüzden onun için alacağınız nevresim takımlarında hayal dünyalarını zenginleştirecek tasarımları düşünebilirsiniz.

Erkek Bebek odası dekorasyonu

Erkek bebek odası duvar dekorasyonu için bir başka uygulamada mavi üzerine bir ton koyusu ve açık yeşil ile uygulatacağınız şeritler. Hatta bu yeşili halı ve dolaplarda kullanarak muhteşem bir uyum ve hareketlilik yakalayabilirsiniz.

Erkek Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri 1

Yine annelerimizi unutmuyoruz. Açık yeşil emzirme koltuğu ve ayaklarını uzatması için bir puf kullanılmış bu dekorasyonda. Beşik ve sehpada beyaz renk tercih edilirken duvarlar beyaz ve uçuk mavi ile kombin yapılmış. Bebek odası için düşünmeniz gereken bir başka dekorasyon elemanı da kitaplık. Ona okuyacağınız hikaye ve masal kitaplarını koymak için bir kitaplığa ihtiyacınız olacak. Kitaplığı koyacağınız yeterli alan yoksa bu dekorasyon örneğinde olduğu gibi duvara sabitlenebilen raflar kullanabilirsiniz. Artık mağazalarda bebek odası için düşünülmüş çok güzel raf sistemleri var.

Bebek odası dekorasyonu

Mavi istemeyen anne adayları için alternatif olabilecek güzel bir dekorasyon örneği. Turuncu beyaz ve kahve tonlarından oluşan ferah ve güzel bir dekorasyon fikri.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Bebek odası duvarları için düşünebileceğiniz bir başka uygulamada mavi üzerine uygulanan puantiye desenli duvar uygulaması. Sizde mobilyalarda beyaz tercih ederek tüm dikkatleri duvara çekebilirsiniz.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Hem kız hemde erkek bebeğinizde kullanabileceğiniz soft duvar rengi. Mobilyalarda ise beyaz ve yeşil kombinasyonu tercih edilmiş. Yine onların hayal dünyaları unutulmayarak mobilya üzerinde sevimli kahraman desenlerine yer verilmiş.

Erkek Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri 1

Bebeğinizde sportif bir zihin için spor temalı bu dekorasyon örneğini düşünebilirsiniz.

Erkek bebek odası dekorasyonu

Beyaz ve siyah mobilyalar, duvarda soyut bir resimden oluşan sofistike bebek odası dekorasyonu. Erkek bebek odaları için sunabileceğimiz dekorasyon örnekleri şimdilik bu kadar. Kız bebek bekleyen anne adayları da kız bebek odası dekorasyonu başlıklı yazımızı inceleyebilirler.

1. İçim eriyor şu bebek odalarına. Büyük versiyonları olsa alıp odama koyacağım resmen 😀 Yeni yeğenim oldu, biz de çok gezdik bebek odası için. Buradaki fikirler de bir harika. Hepsi çok güzel zaten, bebek gibiler 😀