Erkek Çocuklar İçin Yaratıcı Yatak Fikirleri

Bazen çocuğunuzun uykusunu getirmek ya da yatağa göndermeye ikna etmek zordur. Çünkü çocuklar gerçekten uykuları gelmediğinde yatakta olmaktan hoşlanmıyor. Çocuğunuzu odasında ve yatağında kalmaya teşvik etmek için harika bir uyku alanı tasarlayabilirsiniz. Uyku alanını benzersiz kılmak için yaratıcı bir yatağa ihtiyacınız olacak. Bu yazımızda, oğlunuz yatağa gittiğinde keyif almasını sağlayacak yatak modellerini bulabilirsiniz…

Minibüsler

En popüler çocuk yataklar arasında araçlar ilk sırada geliyor. Minibüsler, yaratıcı bir çocuk yatağı fikri olarak dekorasyon dergilerinde ve internette sıkça karşımıza çıkıyor.

Hem siz hem de çocuğunuz özgür ruhluysanız, yatak alanı için harika bir seçeneğe giderek, tercihinizi eski bir minibüsten yana kullanabilirsiniz.

Minibüs yataklar, hem erkek hem de kız çocukları için uygun olabilir. Bu yatak alanları, iki kardeşi barındıracak benzersiz bir seçenek olabilir.

Safari teması da erkek çocuklar için yaratıcı yatak fikirleri arasında yer alıyor. İki kardeş için ranza fikirleri arıyorsanız, böyle bir yatak seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Tekne ve Gemiler

Erkek çocuk odaları için yaratıcı bir diğer yatak fikri de tekne ve gemilerdir. Havalı bir tekne ya da gemiyi, yatağa dönüştürebilirsiniz. Tekneyi çocuğunuzun sevdiği şekilde süsleyin.

Böylece onu odasını gitmek için ikna etmekte de zorlanmayacaksınız. Çocuklar, yatakta vakit geçirmeyi çok sevmeseler de, tekneden yapılmış süslü bir yatak, onun da çok hoşuna gidecek.

Çadırlar

Bir çadır yatak alanı, açık havayı ve yürümeyi seven çocuklar için harika bir fikirdir. Çadır, çocuğunuzun odasına benzersiz bir görünüm katar. Kardeşlerin aynı odayı paylaşması durumunda da çocuklarınız için özel alanlar yaratır.

Böyle bir yatak, çocuğunuzun odasında kamp havası yaratır. Dilediği zaman tenteyi indirip, yatağını kendisine özel bir oyun alanına dönüştürebilir.

Çocuğunuz için konforlu bir yatak alanı yaratmak istiyorsanız, biraz yaratıcılık yeterli. Yatağını bir çadıra dönüştürebilir, açılır kapanır yapmak için stor ve yatağın içinde küçük bir lamba kullanarak, eğlenceli bir yatağa dönüştürebilirsiniz.

Diğer Öneriler

Örneğin Star Wars gibi bir filmden ilham alan bir yatak odası dekore edebilirsiniz. Rustik bir oda, bir yangın istasyonu ya da bir itfaiyeci alanı yaratabilirsiniz. Çocuğunuzun odası çatı katında ise vintage yataklar harika bir fikirdir. Böylece onun için özel alanlar yaratabilirsiniz.

Çocuğunuzun odasında bir ağaç evine ne dersiniz? Yerden yüksekte, bir merdiven ile çıkabileceği ve içinde sıkılmayacağı bir yatak alanı, hem kız çocukları hem de erkek çocukları için önemlidir. Her iki cinsiyette çocuklar için de kullanabileceğiniz bu ağaç evi yatak, çocuğunuza, odasında fazladan oyun alanı yaratacak.

Çocuklar, ilginç fikirleri her zaman çok sever. “918 numaralı tren birazdan kalkacak!” Çocuğunuz için böyle bir yatak iyi bir fikir olabilir.

Özellikle küçük erkek çocukların kesinlikle bayılacağı bir yatak! Üstelik böyle bir yatağı kendiniz de yapabilirsiniz. Kumaş olarak traktör tekerlekleri yerine, çocuğunuzun sevdiği yarış arabasının olduğu kumaşlar da kullanabilirsiniz.

1. Ayy ne kadar eğlenceli yataklar bunlar. Çocuğa ekstra oyun alanı vallahi. Ben bunlardan kızıma da yaptırırım, şu minibüs gibi olanlara bayılır bayılır. Ben bile heyecanlandım görünce. Çok tatlı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim 🙂

• Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz Nur Hanım. Valla insanın kendine bile bu yatak modellerinden yaptırası geliyor ??.