Gri Beyaz Yemek Odası Takımı

Beyazdan vazgeçmeyenlere,bu sefer sizin için beyaza, gri rengi yakıştırdık bakalım sizlerin de hoşuna gidecek mi? Beyaz vitrin,krom kaplama yemek masası ve gri sandalyelerden oluşan yemek odası takımı.Geleneği bozmayarak yemek masasıyla başlıyoruz.SAM_0505

Masamız 180 cm uzunluğunda,85 cm genişliğinde olup 6 kişiliktir.Masa tablası temperli camdan yani özel sertleştirilmiş camdan,ayaklar polipropilen plastikten üretilmiştir.Temperli cam kullanılmasındaki amaç diğer camlara kıyasla daha dayanıklı olmasıdır.Krom  kaplama-beyaz parlak dışında renk alternatifi bulunmamaktadır.Sandalyelerde ayaklı çerçeve çelik krom kaplama,oturma alanı ise polikarbonat plastikten üretilmiştir.Sandalyeler rahatsız edici gibi görünüyor olabilir fakat dinlendiren bir esnekliğe sahiptir.Lila krom kaplama ve şeffaf-krom kaplama olmak üzere 2 renk alternatifi daha vardır.Biraz renkli yemek masası istiyorsanız sizlere lila renkli sandalyeleri  öneriyoruz.

SAM_0506

Vitrin ikeanın besta modelidir.6 tane büyük,4 tane küçük ayarlanabilir cam raftan oluşmaktadır.Küçük rafları fotoğrafı yakınlaştırdığınız zaman rahatlıkla görebilirsiniz.Fincan takımlarınızı,orta boy cam bardaklarınızı rahatlıkla buraya koyabilirsiniz.4 adet çekmecesi vardır ve çekmecelerin sadece 2 tanesinde kulp bulunmaktadır.Diğer ikisi çok fazla kullanılmayan eşyalarınız içindir.Fiyatlarına baktığımızda ise;

Yemek masası 549 tl

Sandalye   179 tl