Güzel Yemek Odası Tasarımları

Merhaba arkadaşlar,

Uzunca bir aradan sonra sizlere ilham verebilecek yemek odası tasarımlarıyla birlikteyiz. Yemek odalarında dekorasyonlarını yenilemek isteyen siz değerli ziyaretçilerimiz için umarım alternatif fikirler sunabiliriz.guzel-yemek-odasi-tasarimlariTavana sıralanan ahşap kirişleri ve aynı tonda kullanılan yemek masasıyla sıcak bir uyum yakalanan yemek odası dekorasyonu. Aralara lila koltuklar ve pembe sandalyeler serpiştirerek dekorasyonunuzu hareketlendirebilirsiniz. Özellikle de salon kısmında koltuklarınızda toprak tonları ve koyu renkleri tercih etmişseniz salonunuzun soğuk atmosferini kırabilirsiniz.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-1Salonda ful cam uygulamalarına bayılıyorum. Odaya doğal bir ferahlık katmak istiyorsanız tek yöntem. Salon duvarlarının bir kısmında tercih edilen taş kaplama ile farklı bir atmosfer oluşturulurken yemek alanı kısmında kullanılan kolye ışıklarla oldukça çarpıcı bir dekorasyon elde edilmiş.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-2İnce bir perde, şeffaf sandalyeler, metalik bir yemek masası ve şık aydınlatmayla elde edilen zarif ve seksi yemek odası dekorasyonu.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-3Rustik bir yemek masası ve ayna, turkuz aksesuarlar ile gelen renk, koyu gri sandalyeler ve şamdan avize aydınlatmasıyla otantik bir yemek odası dekorasyonu. Yemek odası için salonunda küçük bir alan ayıran arkadaşlara örnek bir dekorasyon sunabilir.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-4Yemek odasında romantizm istiyorsanız kesinlikle bir şömine düşünebilirsiniz. Düz, sade bir yemek masasını country çizgilerde açık mavi sandalyelerle buluşturabilir minimalist tarzı ön plana çıkarabilirsiniz.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-5Odanızın ortasında sinirinizi bozan bir kolan varsa güzel bir dekorasyon için alternatif uygulamaları denemek gerekir. Örneğin bu tasarımda olduğu gibi taş duvar kaplama deneyebilir salonunuzda hoş bir ambiyans yakalayabilirsiniz.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-6Yemek alanı için gerçekten küçük bir alanınız varsa yemek masası ve sandalyelerden oluşan bir dekorasyon tercih edebilirsiniz.guzel-yemek-odasi-tasarimlari-7Amerikan mutfak ve salon arasına konumlandırılmış yemek odası, beyaz, bej ve ahşap tonlarından oluşan sade bir dekorasyon. Gün ışığından daha fazla faydalanmak istiyorsanız duvarınızda ekstra küçük pencereler düşünebilirsiniz.

Please enter your comment!