İç Mimari ve Dekorasyon Örnekleri

İç mimarı konusunda bilgiler almak ve evinizi kendiniz dekorasyon yapmak istiyorsanız sizlere örnekleri ile birlikte neler yapmanız gerektiğini aktarmak istiyoruz. Ev dekorasyonunda uzman yardımı almadan iç mimari kurallarına dikkat ederek güzel bir eve sahip olabilirsiniz.

dekorasyonornekleri

Evinizi şık ve modern bir şekilde iç mimarisi yapmak istiyorsanız özellikle duvarlar için çalışma gerçekleştirmelisiniz. Bu çalışma evinizin modern görünümünü harika bir havaya sokacaktır.

icmimariornekleri

Harika bir ev dekorasyonu ve iç mimarisi daha. Oturma grubundaki farklı tasarım eve enfes bir hava katmış durumda. Tercih edilen renklerin uyumu ise süper.

dekor

Kırmızı, siyah ve beyaz renk ile hazırlanmış harika bir ev dekorasyon örneği. Salon ve oturma odaları için ideal iç mimari tasarımları arasında yer alacak.

icmimari

Rahat ve ferah bir ev istiyorsanız harika bir dekorasyon örneği. Hem geniş bir yaşam alanı, hem geniş bir oturma alanı, hem de süper bir ünite. Tabii ki salonunuzun büyük olması gerekiyor.

icmimarornekleri

Eviniz teraslı ve geniş bir salona sahipseniz bu iç mimarisinin aynısını yapabilirsiniz. Hem modern görünümü, hem de şık bir havası ile kaliteli yaşam alanı sunuyor.

ysk tadilat

Kaliteli, şık ve ferah bir yaşam alanı için hazırlanmış iç mimari dekorasyonu. Yemek odası, salon ve duvarda yer alan kitaplık harika uyum ile kombin edilmiş. Hem renk tasarımları, hem desen tasarımları, hem de model tasarımları ile uyumu sağlamak iç mimari için temel şartlardır.

1 Yorum

1. Şööyle geniş salonlara hastayım. Ben de geniş bir salona sahibim fakat böyle yüksek tavan olmadığı için o kadar kendini göstermiyor. Sayfanızdan çok şey öğreniyorum dekorasyon konusunda. Evimde değişiklikler bile yapıyorum. Bir gün sizinle de paylaşmak isterim 🙂