İhtiyacınız Olan Ev Tekstili Ürünleri Yataş Bedding’de!

Birbirinden farklı özellikteki onlarca ev tekstili ürünü Yataş Bedding’de sizleri bekliyor. Banyo ve yatak odalarının ihtiyacı tekstil ürünlerine Yataş’ın özel fiyatları ile hemen sahip olabilirsiniz. Yatak odasına yönelik nevresim takımları, tekstil aksesuarları, banyo grubu, bebek ve çocuk odası ürünlerinin yanı sıra yatak örtüsü, pike, uyku seti, çarşaf, battaniye ve sezonluk ev tekstil setleri Yataş kalitesi ve çeşitliliği ile tüketiciye ulaşıyor. Koltuk şalı ve yaşam alanlarına tarz katan dekoratif yastıklar da yine Yataş tasarım uzmanlarınca kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Banyo alanına yönelik havlu ve bornoz setleri; bebek ve çocuk odaları için bebek battaniyeleri, bebek setleri, bebek ve çocuk nevresim takımları da ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak üretiliyor. Yataş kalite ve güvencesi ile üretilen onlarca ürün arasından zevkinize ve gereksinimlerinize yönelik olan ev tekstili ürününü satın alarak yaşam alanlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Yatak Odası Ürünleri

Yatak odası ev tekstili ürünleri farklı renk seçenekleri ve renklerle tüketiciye sunuluyor. Yataş tasarım ekiplerince tasarlanan tekstil ürün ve aksesuarları markanın geliştirdiği teknolojilerle harmanlanıyor. Tek kişilik, çift kişilik ve çift kişilik XL ebatlarında üretilen yatak örtüsü setleri renk, desen, yıkama derecesi, dokuma türü, dokusu, kumaş materyali ve kullanılan iç malzeme gibi niteliklere göre farklılaşıyor. Yatak odası ve salonda kullanmaya uygun olan pikeler de farklı renk seçenekleri içeriyor. Zarif şal modelleri, dinamik karo desenli pikeler, renk geçişli yumuşak pikeler farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor.

Yataş Bedding’in rağbet gören yatak odası ev tekstili ürünlerinden bir diğeri de kış aylarının vazgeçilmezi olan uyku seti modelleri oluyor. Sıcak tutacak biçimde tasarlanan bu ürünler kişiyi yormayan iç malzeme ve terletmeyen dış malzemeden üretiliyor. Uyku setlerinin Yataş çarşaf modelleri ile muazzam bir uyum sağladığını da belirtmek gerekiyor. Kış ve sonbahar aylarının olmazsa olmazı battaniyeler pamuklu yumuşak dokuları, sıcak tutan kaliteli yapıları ile fark yaratıyor. İki yüzü aynı ya da farklı renklerden oluşan Yataş battaniye modelleri çeşitli renk kombinasyonları ve desenlerle harmanlanıyor.

İlgini Çekebilir:   Balkon Keyfi

Nevresim Takımları

Yataş hem yetişkinlere hem de bebek ve çocuklara yönelik işlevsel ve göz alıcı nevresim takımları ile farkını ortaya koyuyor. Nevresim takımlarında yastık kılıfı, çarşaf ve nevresim yer alıyor; bu ürünlerin niteliği nevresim takımı modeline göre değişkenlik gösteriyor. Yüzde yüz pamuklu kumaştan üretilen, yüksek tel sıklığı kalitesi sağlayan teknolojiden beslenen ve çift taraflı kullanım avantajı olan nevresim takımı setleri en fazla talep edilen ev tekstili ürünleri arasında yer alıyor. Yetişkinler için tek ve çift kişilik seçenekleri bulunan bu ev tekstili ürünlerinin geometrik, doğa temalı ve minimal da dâhil farklı desenleri ve sade ya da yalın tasarımlı olanları bulunuyor. Bebek nevresim takımları ise rahat ve kaliteli bir uyku temel alınarak tasarlanıyor. Yumuşak dokulu, pamuklu, sıcak tutan ve ferahlık hissi veren bebek çocuk nevresim takımlarının yanı sıra First Dream ve Juno gibi bebek yatakları da Yataş Bedding’de yer alıyor.

Banyo Grubu ve Tekstil Aksesuarları

Yataş Bedding’in banyolar için tasarladığı havlu ve bornozlar hem kalite hem de hijyen bakımından tüketiciyi memnun etmeyi temel alıyor. Banyo, el, misafir havluları ve bornozlar mürdüm, beyaz, ekru, mavi ve gri renklerinin en zarif tonlarını kullanıcıya sunuyor. Banyo için %100 pamuktan üretilen ev tekstili ürünlerinin de desenli ve sade seçenekleri bulunuyor.

Salon ve oturma odalarını güzelleştirmeye yarayan ev tekstili dekorasyon ürünleri bu alanların her mevsim şık ve zarif görünmesini sağlıyor. Dekoratif yastık ve koltuk şalı gibi tekstil aksesuarları estetik görüntünün yanı sıra işlevsellik de vadediyor. İhtiyacınız olan ev tekstili ürünleri için Yataş Bedding’i tercih ederek yaşam alanlarınızı kaliteli, şık ve modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Yorum yazın!