IKEA Oturma Odası Grupları

Yeni evlenen çiftler ve uygun fiyata yeni bir koltuk takımı satın almak isteyen aileler için onlarca farklı model seçeneği sunan IKEA, hem ekonomik hem de modern oturma grupları tasarlıyor. Üçlü ve ikili takımlar, köşe koltuk takımları ve daha farklı modelleri ile IKEA oturma odası grupları, oturma odanız ya da salonunuz için ideal.

Açık renkli oturma odası dekorasyonu için krem rengi, beyaz; koyu renkli oturma odası dekorasyonu için siyah, kahverengi gibi koyu renk seçenekleri sunan IKEA oturma odası grupları, yaşadığınız mekana şıklık kazandırıyor. Birçok mağaza ürününe göre çok daha uygun fiyata ve aynı kalitede bulabileceğiniz birbirinden şık ve güzel IKEA oturma odası grupları arasında beğendiğimiz modelleri ve bu koltuk takımları ile dekore edilen oturma odası örneklerini bu yazımızda derledik…

IKEA’nın mobilya ürünlerine baktığımızda, genellikle köşe takımların öne çıktığını görüyoruz. Krem ve bej, IKEA köşe koltuk takımlarında en çok tercih edilen iki renk oluyor. Hem geniş hem de küçük oturma odalarınız için tercih edebileceğiniz açık renkli köşe koltukları, siz de fotoğraftaki gibi kahverengi tekli sandalye ve puflar ile tamamlayarak, hem modern hem de şık bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Bu açık renkli ikili koltuk takımı da her zaman Ikea mağazalarında bulabileceğiniz koltuk takımları arasında. Üzerinde, zevkinize uygun kırlentler ile süsleyerek yaşadığınız mekanın tarzına uyarlayabileceğiniz IKEA oturma odası grupları, sizin de oturma odanızın tamamlayıcısı olacak.

IKEA’nın oturma odası ve salon takımlarına baktığımızda, modern koltukların ön planda olduğunu görüyoruz.

Açık renkli bir koltuk, özellikle küçük mekanlar için idealdir. Koyu renkli koltuklar oturma odanızı daha küçük hissettirebilir. Daha ferah bir ortam yaratmak için, tercihinizi siz de açık renkli oturma gruplarından yana kullanabilirsiniz.

Gri rengi, son yıllarda dekorasyon dünyasında öne çıkan renklerden. Grinin birçok farklı tonunu, evinizin dekorasyonunda kullanabilirsiniz. Açık gri renkli bu köşe koltuk modeli, sizin de oturma odanız için çok iyi bir seçim olabilir. Yanında aynı tonlarda bir puf ve siyah tekli bir koltuk kullanarak, modern dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

IKEA’da her zevke ve her ihtiyaca uygun koltuk modelleri var. Pencere önü için dar bir koltuk modeli arıyorsanız, IKEA’da bulabileceğiniz tekli koltuklardan ikisini birleştirerek, pencere önüne uygun bir divana dönüştürebilirsiniz.

IKEA oturma odası grupları arasında yer alan köşe koltuklarda, koyu renkli modeller de dikkat çekiyor. Üzerinde canlı renklerde kırlentler kullanarak, koyu renkli koltuklarınızı renklendirebilirsiniz.

IKEA katalogları, koltuk takımları ile yarattığı modern mekanlar ile dikkat çekiyor. Evinizde modern bir dekorasyon yaratmak istiyorsanız, küçük koltuklardan yardım alabilirsiniz. Böylece koltuklar da evinizde fazla yer kaplamaz.

IKEA oturma odası grupları, birçok farklı tarza hitap eden modeller barındırıyor. İki adet üçlü ve bir adet tekli koltuktan oluşan bu oturma grubu, modern oturma odası dekorasyonu yaratmak için ideal.

1. Bayrampaşa’daki büyük olan IKEA mağazasına gittik. Ben bu kadar çok çeşidi ve ürünü bir arada başka yerde görmedim. Bu tarz şeyleri almayı düşünenler varsa kesinlikle buraya gitsin.

2. ikea tarzı koltuk örtüleri için bir isim var mı, yani ikea tarzı koltuk örtüleri ne tarz olarak geçiyor çok hoşuma gidiyor. Koltuk ihtiyacım yok fakat istikbal koltuğumun üzerine ikea tarzı koltuk örtüleri sermeyi düşünüyorum sadece bunları satın alabilir miyim

3. Ikea’yı gezmeyi çok severim ama hiç mobilya almamıştım. L model koltukları baya beğendim. Acaba bunları balkonumda kullansam nasıl olur? Balkon için de mobilyaları var mıdır?