İkiz Bebek Odaları İçin Dekorasyon Önerileri

Hayat bazen çifte sürprizler getirir. İkiz bebek beklemek de bu güzel sürprizlerden biridir. İkiz bebek beklentisinde olan anne baba adaylarında ayrı bir tatlı telaş vardır. Bizde sizin bu tatlı telaşınıza ortak olmak için size ilham verebilecek ikiz bebek odası dekorasyon modellerini bir araya getirdik.

1.Çocuk Odanız Küçükse Minimal Mobilyalar Seçin

Çocuk odanız küçükse çekmeceli büyük beşiklerden ziyade amaca uygun basit bir sepet beşik seçerek minimal mobilyalar tercih edebilirsiniz.

2. Alanı Daha Ferah Göstermek İçin Yatakları Yan Yana Sabitleyin

Bebek odanızda daha ferah bir dekorasyon istiyorsanız yataklarını şekildeki gibi yana yana koyabilirsiniz. Büyüdüklerinde sıkıntı olmaması için genelde her şeyden iki tane almak zorunda kalınır bunun içinde ne yazık ki daha büyük bir odaya ihtiyaç duyulur. Böyle bir imkanınız yoksa mecbur dekorasyona biraz daha özen göstermek gerekir.

3. Yatakları Birleştirin

Bebeklerin beşiklerini oda da dekore etmek için bir başka önerimizde beşikleri yan yana birleştirmek. Bunun için ne yazık ki odanın tam ortasını kullanmanız gerekiyor. Ben bu tarz bir dekorasyonu daha çok beşikleri koymakta sıkıntı yaşadığınızda öneriyorum.

4. Ferah Bir Dekorasyon İçin Beyaz Renkleri Tercih Edin

Şüphesiz ki ferah bir dekorasyon için en uygun renk beyaz. Koltukta, beşikte ve diğer mobilyalarda beyaz renkleri tercih ederek aydınlık ferah bir bebek odası elde edebilirsiniz.

5. Duvar Çıkartmalarıyla İkizlerin Odasını Hareketlendirin

Bebek odasında duvar çıkartması kullanmak akıllıca olabilir. Çünkü büyüdüklerinde muhtemelen odalarında en çok hoşlarına giden aksesuar bu duvar çıkartmaları olacak.

6. Duvarlarını Fotoğraflarıyla Süsleyin

Dekorasyonun en güzel objesi şüphesiz ki fotoğraflar. Fotoğraf, anıları taze tutmamızı sağlayan en güzel obje. İkizlerin fotoğraflarını duvara asarak canlı bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

7. Renkli Objeler Kullanmaya Çalışın

Büyük mobilyalarda beyaz tercih ederken sehpa gibi küçük gruplarda pembe gibi tatlı renkler kullanmaya çalışın. Nevresim takımlarında da renkli seçimler yapmak hareketli bir dekorasyon elde etmenizi sağlayacaktır. Bebek odası dekorasyonunda en önemli olan şey sevginizden bir şeyler eklemek dekorasyona sevginizi eklemeyi unutmayın. Bebeğinizin odası için daha fazla dekorasyon önerisi görmek isterseniz bebek odası başlıklı kategorimizdeki diğer yazılarımızı inceleyebilir görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

1. Modelleri hepsi birbirinden güzel ama geçen senenin en çok tutulan modelleri vardı, ranza gibi ama klasik katlı ranzalardan çok farklıydı. Ben o takımlara bayılmıştım. Fakat tek çocuk olduğundan dolayı alamadım 🙂

2. 4. Ay sonra allahın izniyle ikizlerim dünyaya gelecek. Yatakları birleştirme fikri çok hoşuma gitti. Umarım her zaman doğdukları ilk an kadar yakın olurlar.

3. mrb hanımlar ikiz bebek odaları fiyatları hakkında bilgisi olan varmı, burada bellona dan teklif aldım ikiz bebek odaları fiyatları 3000 TL’den başlıyor sizce bu çok mu pahalı internetten de baktım 2000 TL’den başlıyor ama aynı göründüğü gibi olmaz diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım

• Merhaba, Allah sağlıklı bir şekilde ikizlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bebek odalarında fiyat aralığı gerçekten çok farklı. Hemen her bütçeye uygun ürün grupları mevcut. İnternetten bildiğiniz marka grupları üzerine alış veriş yapmanızı tavsiye ederim. Hatta internetten satış yapan bazı mobilya firmalarının showroomları oluyor bunu sorup ona göre de değerlendirme yapabilirsiniz. Yine aklınıza takılan sorular olursa bizlere yazabilirsiniz.

4. İkizlerim olsun diye duaya başladım ama ne kadar zor bakıldığı da aşikar. İkizi olanlara kolaylıklar diliyorum 🙂 Odalar çok şirin, 1-2-3’ü çok sevdim. Hepsini sevdim ama en çok onlar.

• Allah gönlünüze göre versin inşallah. Açıkçası ikiz bebek hep gözümü korkutmuştur. İkisine aynı anda yetebilmek zor olsa gerek. Ama gayet bu işi başarı bir şekilde yürüten arkadaşlarım var.