Japon Tarzı Yemek Odaları

Arkeolojik araştırmalar insanların üst paleolitik döneme kadar Japonya’da yaşamış olduğunu gösterir. Çin’in yazılı metinleri incelendiğinde ise Japon tarihini Çin’in karakterize ettiği gözlenir. Asya kültürleri arasında zengin ve ilginç bir kültür arıyorsanız Japon kültürünü inceleyebilirsiniz. Seçtiğimiz Japon yemek odası modellerini incelerken ilgi çekici ve zengin bir kültüre sahip olduklarını fark edeceksiniz.

japon-tarzi-yemek-odalari

Sandalyeler için yastıklar ilginç büyük bir masa, dairesel lambalar ve yemek tabakları, hepsi Asya esintilerini içerisinde barındırıyor.

japon-tarzi-yemek-odalari-1

Asya tarzı yemek masası ve yer minderleri. Çay ve tatlılar, misafirlerle hoş sohbetler için kullanılabilir. Samimi ve sıcak bir atmosfer oluşturmak için ideal bir ortam. Böyle bir ortamda ne yalan söyleyeyim muhabbet yerine uyurum ben. Hava alaca karanlık, loş bir aydınlatmada var ise bence uyuması harika olur :).

japon-tarzi-yemek-odalari-2

Harika ve büyüleyici bir ortam. Romantik yemek odası diyorsanız kesinlikle bir numara. Sevgililer gününde böyle bir yemek odası dekorasyonu olsa ne hoş olurdu değil mi?

japon-tarzi-yemek-odalari-3

Asya ve modern stil harmanlama. Yerden bitme sandalyelere bayıldım. Küçük, zarif fincan aydınlatmalar çok orijinal.

japon-tarzi-yemek-odalari-4

Orijinal yemek odası kapısı düşünüyorsanız kesinlikle farklı bir tasarım. Şahsen kapılarına bayıldım.

japon-tarzi-yemek-odalari-5

Cam yer masası ve mor minderler. Televizyon fanteziniz yoksa ve konsol sevmiyorsanız ideal Asya tarzı dekorasyon.

japon-tarzi-yemek-odalari-6

Renkli yastıklar, alanı çevreleyen tüm ahşap mobilyalar, ilginç aksesuarlar ve benzersiz üçgen aydınlatma hepsi muazzam bir uyum ile bir araya gelmiş. Hareketli ve orijinal yemek odası dekorasyonu.

japon-tarzi-yemek-odalari-7

Japon Tatami salon ve oturma odası. Tatami paspas, pirinç yemek masası ve yer sandalyeleri.

japon-tarzi-yemek-odalari-8

Doğal ve diğerlerine göre daha sıradan Japon tarzı yemek odası dekorasyonu. Bu tasarım Japonların en geleneksel yemek odası.

japon-tarzi-yemek-odalari-9

Masa ve banklar ile Japon tarzı yemek alanı yükseltilmiş. Tomurcuklanan ağaç dalları desenli ahşap panel ile oda ikiye bölünmüş.

japon-tarzi-yemek-odalari-10

Renkli yemek masası, minderler ve Japon kültürü. Evlerinde farklı kültürlere yer vermek isteyenler için Japon yemek odaları bir alternatif olabilir.

1. Japon kültürüne oldukça hayranım. Çalışkan oldukları kadar yemek odaları zevkleri de iyiymiş gerçekten çok büyük bir fark yaratıyorlar.