Kalorifer Petekleri İçin Mobilyalar

Kalorifer petekleri, ev dekorasyonunda çok dikkat ettiğimiz bir obje değildir. Bundan ötürü de kalorifer peteklerini saklamayı çok tercih etmeyiz. Sizlere sunacağımız dekorasyon örnekleri ile hem kalorifer peteklerini saklayabilir hem de dekorasyonda odak noktası haline getirebilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan modellerimize göz atalım isterseniz.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar

Salon yada oturma alanınız için düşünebileceğiniz zarif, modern  radyatör kapağı. Üst kısmındaki boşlukları aksesuarları koymak için kullanabilirsiniz.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-1

Bu modelimiz küçük evlere sahip olanları mutlu edecek. Salonunuzda bulunan kalorifer peteğini kaplatarak TV ünitesi olarak kullanabilirsiniz. Küçük bir salona sahipseniz eşya kalabalığından kurtulabileceğiniz güzel bir dekorasyon örneği.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-2

Farklı, ilgi çekici ve zarif kalorifer peteği. Odanızda ince ve estetik durabilecek bir radyatör.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-3

Klasik koltuk takımlarıyla uyumlu olabilecek ahşap kalorifer peteği kaplama örneği.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-4

Kiraz renklerinde, ahşap dekoratif kalorifer peteği. Seçtiğimiz dekorasyon örneğinde olduğu gibi iki peteğiniz yan yana ise orta kısımda boşlukta kalan alanı kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Üstünü abajurlarla süsleyerek oturma alanınızda hoş bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-5

Çocuk odası yada çalışma odanızda kullanabileceğiniz ahşap radyatör kapağı. Sıcak ahşap tonlarından oluşan radyatör kapağı ile odanızda hoş bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Kalorifer peteğinin üzerine çocuklarınızın resimleriyle süsleyebilirsiniz.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-6

Beyaz, ahşap önündeki çapraz desenleriyle evinizin dekorasyonuna estetik bir duruş veren kalorifer peteği kaplama örneği. Odanızda beyaz yada siyah mobilyalara yer vermişseniz düşünebileceğiniz hoş bir tasarım.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-7

Klasik beyaz mobilya takımınızla uygun önündeki desenleriyle ince bir işçilik gerektiren klasik radyatör kapağı.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-8Delikli modeliyle farklı, evinize modern bir hava katacak beyaz radyatör kapağı. Spor ve modern dekorasyon tarzını sevenlerin düşünebileceği hoş bir kalorifer petek dekorasyonu.

kalorifer-petekleri-icin-mobilyalar-9Çiçekli desenlerden oluşan led aydınlatması sayesinde evinize romantizm getirecek dekoratif kalorifer peteği.

Please enter your comment!