Kara Tahta İle Mutfak Dekorasyonu

mutfakta kara tahta

Son bir kaç yıldır özgün ve göz kamaştıran fikirler sunan retro tarzı ev dekorasyonunda öne çıkmaya başlamıştır. Bizlerde bugün mutfaklarımıza kara tahta ile retro eklentiler yapacağız. Kara tahtayı hazır olarak satın alabileceğiniz gibi evlerinizde kendinizde yapabilirsiniz. Mutfakta kara tahta kullanarak mutfak dekorasyonunda retro vurgusu yapmak istiyorsanız sizler için seçtiğimiz tasarımlar hoşunuza gidebilir.

kara tahta

Dikdörtgen bir mutfağa sahipseniz kara tahtayı iki dolap arasına şekildeki gibi mutfak sonununda kullanarak dekore edebilirsiniz.

mutfakta kara tahta

Mutfakta kara tahtayı yemek alanın bulunduğu kısıma yerleştirebilir, tahtaya çocuklarınız için belirlediğiniz yemek kurallarını yazabilirsiniz.

mutfak dekorasyonu

Yaratıcılığınızı kullanın ve tahtaya istediğiniz her şeyi yazın. Şekildeki gibi mutfak tezgahının arkasında dekore edebilirsiniz. Mutfaklarda kara tahta kullanmak mantar panoya göre insanların daha çok hoşuna gitmektedir.

Kara Tahta İle Mutfak Dekorasyonu 1

Küçücük çocuğunuz yada çocuklarınız varsa evde kara tahta kullanmak işinizi kolaylaştırabilir. Hatta kara tahtayı mutfakta kullanarak siz yemek yaparken çocuğunuzun da yanınızda eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle de çocuğunuz size çok düşkünse ve hiç yanınızdan ayrılmıyorsa kara tahta yemek zamanı işinizi kolaylaştırabilir.

mutfak dekorasyonunda kara tahta

Çok katlı bir ev ve açık mutfağa sahipseniz şekildeki gibi merdivenlerin bulunduğu duvarda kara tahtaya yer verebilirsiniz.

mutfakta kara tahta fikirleri

Mutfağınızda baştan aşağıya tamamen retro tarz hakim olsun diyorsanız şekildeki gibi dekorasyon tam size göre. Mutfak dolaplarının bulunduğu duvarda kara tahta, retro stil bir davlumbaz ve 1956’ları anımsatan mutfak dolapları kullanarak retro stil mutfak dekorasyonu elde etmek mümkün.

kara tahta

Mutfakta kara tahtayı kullanabileceğiniz bir başka alanda kiler dolaplarının bulunduğu kısım. Hatta dolap içerisini koyduğunuz gıdalara göre bölüp kara tahtaya hangi gıdanın nerede bulunduğuna dair küçük anımsatmaları yazabilirsiniz.

Kara Tahta İle Mutfak Dekorasyonu 1

Yeni bir yemek yada tatlı yaparken internetten araştırma yapar ve en çok beğendiğimiz tarifi deneriz. Bunun içinde telefonumuzdan tarifi açar ve sık sık telefonumuza bakarız. Açıkçası bu da bizi hem zorlar hem de zaman kaybına yol açar. Tarife telefondan bakmak yerine kara tahtaya yazarak yeni tariflerinizi kolaylıkla deneyebilirsiniz.

Kara Tahta İle Mutfak Dekorasyonu 1

Çocuklarımızın en çok sevdiği ve bizi ise en çok rahatsız eden yaramazlıkları duvarları karalamasıdır. Çocuğunuzun duvarları karalamasına engel olamıyorsanız kara tahta size güzel bir çözüm olabilir. Mutfakta yada onun odasında kara tahta kullanarak hem siz hem de çocuğunuzun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

kara tahta

Mutfak dekorasyonunda kara tahta uygulamaları için göstereceğimiz tasarımlar bu kadar. Mutfaklarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız mutfak dekorasyonu kategorimizdeki diğer yazılarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Dekorasyon değişikliğinde sizlere alternatif fikirler sunabilir.

• teşekkürler aylin hanım mutfak kara tahta modelleri için araştırma yaptım da pek hoşuma gitmedi detaylı bakınca. aslında benim mutfağım uygun değilmiş çünkü duvarlar seramik ve hiç düşündüğüm gibi durmayacağını fark ettim teşekkür ederim

• Kara tahta dekorasyon uygulamalarını sadece mutfak için düşünmeyin. Antre, çocuk odası hatta salonda konsol üstü gibi pek çok yerde kullanabilirsiniz.

1. Ama bu çok eğlenceliii ♥ Çok beğendim vallahi, alanım olsa ben de isterdim yaptırmak. Belki küçük bir parça yapılabilir ama bunlar gibi istiyorum ben 🙂 Çok güzel fikirler alıyorum bu siteden, çok hoşsunuz 🙂

• Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz ?. Mutfağınız küçükse sizde daha kük yaptırabilirsiniz aslında. Kara tahta da ölçü yelpazesi çok geniş.