Karamel Yemek Odası

Kapuçino ve karamel tonlarından  oluşan, zarif yemek odası takımı. Trend renklerin buluşarak oluşturulduğu yemek odası takımında, sadece estetik öne çıkartılmamış, konforda düşünülmüştür.

SAM_1144

Yemek masası, konsol, konsol aynası, vitrin ve gümüşlükten oluşan yılın modası bir tasarım.

Yemek Masası

SAM_1148

Yemek masasının orta kısmında kitabesi bulunmakta ve açılabilmektedir. 6-8 kişilik olarak kullanılabilen yemek masası, masa ayaklarında L şeklinde bir tasarım kullanılmıştır. Sandalyelerde oturma alanı geniş tutularak ergonomik olması sağlanmış, sırt ve font kısımda 3 farklı renk tonu beraber kullanılmıştır.

Konsol

SAM_1146

Farklı renk kombinasyonları kullanılarak tasarlanan konsol kapakları üzerinde, kapak kulplarını takip eden parlak şerit kullanılarak şık bir görünüm elde edilmiştir. Konsol ile konsept oluşturacak şekilde tasarlanan konsol aynası elips olarak tasarlanmış ve pano üzerinde renk baskılı ayna kullanılmıştır.

Vitrin ve Gümüşlük

SAM_1147SAM_1145

İki kapaklı olarak tasarlanan vitrinde panel ve cam bölmeli kapaklar kullanılmıştır. Gövde ve kapaklarda farklı renkler kullanılmış, vitrin kapakları üzerinde kullanılan dekoratif fitille ise tasarım desteklenmiştir. Kapak iç dizaynında 2 adet panel ve 1 adet cam raf bulunmakta ve LED aydınlatma kullanılmaktadır. Birazda gümüşlükten bahsedelim isterseniz. Bir kapaklı olarak tasarlanmış, kapak iç dizeynında 2 adet panel, 1 adet cam raf kullanılmış ve aydınlatma yine LED ile sağlanmıştır. Bu yemek odasının fiyatı ise ortalama 4.250 tl dir.