Kare Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı

Kare salonlar ev sahipleri tarafından en sevilen salon özellikleri arasında yer alıyor. Hem mobilyaların ve aksesuarların daha rahat yerleştirildiği, hem de şık bir görünüm sunduğu için kare salonlar ilgi görmektedir. Eğer sizde kare bir salona sahipseniz küçük veya büyük farketmeksizin önereceğimiz dekorasyon çeşitlerini uygulayabilirsiniz.

karesalondekorasyonu

Kare salonunuzu dekore ederken mobilyalarınızın karşılıklı olmasını ve ortada geniş bir alan bırakmayı tercih etmelisiniz. Bu şekilde hem ferah bir oturma alanına sahip olursunuz, hem de aksesuar ve diğer eşyalarınız için yer açarsınız.

kareevdekorasyonu

Kare salon dekorasyonunda L oturma grubu tercih edebilirsiniz. L oturma grubu ile birlikte geniş bir orta sehpa ile rahat kullanabilecek alana sahip olabilirsiniz. Hem aksesuarlar için, hem de servis için idealdir.

karesalondekorasyonlari

Yine L bir oturma takımı ile hazırlanmış son derece modern salon. Mobilyanın rengi ile oldukça huzur dolabileceğiniz bir görüntüye sahip. Eğer yaşam alanınızı huzurla doldurmak istiyorsanız bu şekilde bir dizayn yapabilirsiniz.

karesalondekoru

Kare salonunuzu avangarde mobilyalar ile daha gösterişli hale getirebilirsiniz. Hem modern, hem de tarz sahibi bir görünüm sunacak olan avangarde mobilyalar ile salon dekorasyonu farklılık yaratmanızı sağlayacak. Eğer evinizin tüm evlerden farklı olmasını istiyorsanız uygulamalısınız.

karesalondekorasyonlar

Kare salon dekorasyonu nasıl olmalı sorumuza en iyi örnek yanıtlardan biri. Duvarı çok iyi kullanmalı, alanı daraltmayacak mobilyalar tercih edilmelidir.

1. Salonda L köşe takımı bence saçma durur. Köşe takımları en iyi oturma odalarında güzel duruyor. Salonda 4’lü ya da 5’li takımlar daha iyi bence… Bu arada 2019 yılının trend rengi belli oldu mu?

• Salonu ikiye bölecekseniz yani aynı zamanda çalışma odası şeklinde kullanacaksınız L koltuk kullanımı alanın verimli kullanılması açısından çok daha avantajlı. 2019’un trend rengi adaçayı yeşili ve gri.

2. İlk fotoğraftaki L koltuğa bayıldım kesinlikle. Keşke nereden bulabileceğimi bilsem de alsam diyorum. Ben de L koltuk kullanıyorum ve çok kullanışlı bence. Avangarde konusunda aynı düşünmüyorum ama, çünkü çok ağır duruyor ve yer kaplıyor. Küçük gösterir gibi geldi bana salonu.