Kendin Yap Makyaj Organizeri Fikirleri

Evde bir şeyler yapma fikri oldukça zevkli ve eğlenceli. Kendin yap projelerine başlamak için makyaj düzenleyiciler iyi bir seçenek olabilir. Her gün, her an elinizin altında olması gereken makyaj malzemelerini aradığınız yerde bulmakta zorlanıyorsanız, evde kendi makyaj organizer’inizi yapabilirsiniz. Odanızın duvarında bir pano, fırçalar için bir kase, raflı kurabiyelik; evin her odasında işe yarayan malzemeleri, kendin yap makyaj organizeri fikrine dönüştürebilirsiniz.

Etkileyici bir makyaj koleksiyonuna sahip olmak ile aşırı kozmetik malzemeye sahip olmak arasında ince bir çizgi var. Çoğu zaman, bu çizgi, makyaj malzemelerinizi nasıl düzenlediğinize göre belirlenir. Düzenli bir dolap ve düzenli bir makyaj alanı her kadının hayalidir. Renkli rujları bir kutuda, makyaj fırçalarınızı şirin bir teneke kutuda sakladığınızda makyaj malzemeleriniz gözünüze daha hoş görünecek. Tek tek tüm malzemeleri çekmecede saklama zor olabilir. Bu durumda iki seçeneğiniz olacak; bir makyaj organizeri satın almak ya da evde kendi organizer’inizi yapmak. Birinin diğerinden daha eğlenceli olduğu kesin. İşte evde, yatak odanızda çok işinize yarayacak kendin yap makyaj organizeri fikirleri…

İnternette satılan ya da pazarlarda bulabileceğiniz bir ayakkabı düzenleyicisi. Rujlar, rimeller, lipstick’ler, kısacası tüp halinde tüm makyaj malzemelerinizi düzenlemek için hem etkili hem de ucuz bir seçenek. Kapı arkalarını değerlendirmek için iyi bir yol.

Plastik makyaj organizerleri, makyaj malzemelerinizi düzenlemenin harika bir yoludur. Birkaç farklı sepet ile birlikte kullanarak, odanızdaki rafları ya da küçük bir komodini iyi değerlendirebilirsiniz. Bu tarz organizerler, özellikle ruj oje ve rimelleri düzenlemek için iyi bir seçenek sunar.

Kahve fincanı, çay fincanı ve fincanın tabağını makyaj malzemeleri ya da takı organizerine dönüştürebilirsiniz. Rujlar, lipbalm’lar ya da sallanan küpeleriniz için kullanışlı bir düzenleyici olarak kullanabilirsiniz.

Allıklar, pudralar, tekli farları düzenlemek için iyi bir organizer fikri. Manyetik bir pano kullanarak makyaj malzemelerinizi çekmece yerine duvar panosunda tutun. Böylece aradığınız malzemeye ulaşmak daha kolay olacak.

Saksıları farklı bir işlev için kullanmaya ne dersiniz? Mutfak ya da banyoda kullanmak için Koçtaş gibi yapı marketlerden satın alabileceğiniz askılara, birkaç saksı ve 1-2 adet de tel sepet asarak makyaj fırçaları, tokalar, taraklar, ojeler, lip balm’lar ve daha birçok kozmetik ürününü düzenleyecek renkli bir köşe yaratabilirsiniz.

Plastik şişeleri artık çöpe atmamak için bir nedeniniz daha var. İster banyoda; diş fırçaları, pamuklar, diş macunları ya da yatak odasında; rujlar, fırçalar, rimeller için renkli birer kendin yap makyaj organizerine dönüştürebilirsiniz.

Makyaj fırçalarını organize etmek zor olabiliyor. Makyaj artistlerininkinden ilham alarak, siz de fırçalarınızı böyle düzenleyebilirsiniz. Hasır Amerikan servisler ve lastikli bir kumaş, makyaj fırçalarınızı düzenlemek için iyi bir seçenek sunuyor.

Makyaj masasının üzerine bir askı konumlandırın ve makyaj malzemelerinizi teneke kutularda düzenleyin. Pudralar, farlar, rimeller, rujları düzenlemek için iyi bir fikir olacak.

1. Sonunda dağınık makyaj malzemelerimi ve annemin bağrışlarını önlemenin yolunu buldum. Organizeri fikirleriniz çok hoşuma gitti emeğinize sağlık.

2. gerçekten çok hoş makyaj organizerleri, ben hasır sepetle yapmak istiyorum bir tane daha önce hasır sepetle makyaj organizerleri yapan var mı ya da sizce güzel durur mu teşekkürler

• Merhaba Yasemin Hanım, hasır sepetten kendin yap makyaj organizer fikri çok hoş ?. Makyaj organizeri yaptığınızda fotoğraflarını bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz ?. Arkadaşlarımıza fikir olur.

3. Çok makyaj yapan biri değilim, malzemem çok az ama oje sürmeyi çok seviyorum. O yüzden ojelerim için yapacağım bunlardan. Ve bir de dikiş malzemelerim için, kutularda saklayınca ipler hep birbirine giriyor. Sayenizde daha düzenli saklamanın bir yolunu buldum 🙂

• Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz Gonca Hanım. Kendin yap makyaj organizerleri, malzemeleri daha rahat kullanabilmek için çok iyi ?.